Masaüstü abi olmuyor çok denedim
nasıl silceğimi bilmiyodumnavibar çok iyi olur oğuzhan
----------Eklendi @ 16:33:28 ---------- Yazıldı @ 16:30:26 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kayar kapak ayarlarını kaldırmayı unutmuşsun galiba .
ama öğrendim silerim yeni versiyondaKayar Kapak orda boş boş duruyor bi zararı yok da navibar gerçekten iyi olur![]()

Oğuzhan bir şey soracağım.. Bu ekran görüntülerini nasıl alıyorsunuz telefon. Üstteki foto gibi...![]()
Kardeşim merhaba ellerine sağlık öncelikle . Daha önce hiç denemedim bunları . Şimdi yeni başladım . Dediğin programları indirdim . JAF emulatorü açıp go dediğimde '' ERROR = Not supported Windwos version '' diye bi hata alıyorum .
İşletim Sistemim Windows 7
Uyumluluğu da değiştirdim olmadı .

Navibar yapacak mısın?

Yap yap çok güzel olur![]()
merhabalar hotmail eposta geliyor ama mynet emailler gelmiyor bir ayarı varmı acaba yardımcı olursan
Navibar isteriz, Navibar isteriz![]()
yaa hepsinin uploadını yapacak zaman bulabilirsem olabilir 4 tane upload yapmam gerekecek navibarlı yaparsam 
mrb kardeş cf ni kullanıyorum güzel yotube yükleniyor fotograf ve video aktarma programıda calısıyor yanlız tuş kilidinde bazen 3 defada kilitliyor tuşları eksi yönü birde telefon kapalı şarzda cf nin amblemi ve yazısı gözüküyor ekran ışıgı sönmüyor devamlı yanıyor ama bu sorunları halledersen cf in çok güzel eline saglık derim
birkaç arkadaş daha dile getirmişti şarj olurken ışığın sönmeme sorununu halledeceğim v2.1 de 14-15 nisan gibi v2.1 hazır olacak 
mrb kardeş cf ni kullanıyorum güzel yotube yükleniyor fotograf ve video aktarma programıda calısıyor yanlız tuş kilidinde bazen 3 defada kilitliyor tuşları eksi yönü birde telefon kapalı şarzda cf nin amblemi ve yazısı gözüküyor ekran ışıgı sönmüyor devamlı yanıyor ama bu sorunları halledersen cf in çok güzel eline saglık derim

Bu şarj sorununu ben deyince inanmamıştın al bi kanıt daha![]()

tamam yaa üstüme gelme![]()

Tamaaam![]()