Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bi yardım et bana ya şimdi ben önce hangi dosyayı indircem,4*4lük menüyü istiyorum,ordan en aşağıda verdiğin linkten 95 mblık dosyayı indirdim şimdi napıcam ? msn adresimi versem msnden yardımcı olurmusun ?

msn kullanmıyorum konuda cfw kurulumuyla ilgili bilgiler mevcut :oke:

sg86

Üye
ya sürekli soru soruorum kusura bakma :( hafıza kartını çıkartıp cfw yüklesem olur mu? sonrada hafıza kartını takınca bilgileri okurmu peki? işin piri olduğun için soruorum sana yardım et sana zahmet :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ya sürekli soru soruorum kusura bakma :( hafıza kartını çıkartıp cfw yüklesem olur mu? sonrada hafıza kartını takınca bilgileri okurmu peki? işin piri olduğun için soruorum sana yardım et sana zahmet :(

yok canım ne kusuru bu cfw yi forums koyup jonu açtıysam yqrdım etmem gerekir :) dilediğin kadar soru sorabilirsin :) ben cfw yi yaparken her flashı attığımda hafıza kartını çıkartıp yaparım çünkü hafıza kartı bana zaman kaybettiriyor merak etme hafıza kartını çıkarıp yapsan hiçbir sorun olmaz veriler kaybolmaz :oke:

sg86

Üye
ben yapamıcam bunu belli.daha jaf programını yükleyemedim bilgisayara. P- die bi hata alıorum. :(

----------Eklendi @ 23:47:54 ---------- Yazıldı @ 23:46:17 ----------

ben yapamıcam bunu belli.daha jaf programını yükleyemedim bilgisayara. P- die bi hata alıorum. :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 23:47:54 ---------- Yazıldı @ 23:46:17 ----------

P- diye bir hata mı varmış:hmmm daha açıklayıcı olur musun

sg86

Üye

P- diye bir hata mı varmış:hmmm daha açıklayıcı olur musun

P- die bi hata hani sanırım uyumluluktan xp sp.3ü secmek lazımmış ama bende sadece xp servispack yazıo,vista kullanıyorum

----------Eklendi @ 12:19:33 ---------- Yazıldı @ 12:18:33 ----------

P- die bi hata hani sanırım uyumluluktan xp sp.3ü secmek lazımmış ama bende sadece xp servispack yazıo,vista kullanıyorum

P Yazamıorum ya pkey die bi hata:)

Mert045

Mert045

Üye
Telefon kapalı Şarj olurken ekran ışığı yanık kalıyor .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 12:19:33 ---------- Yazıldı @ 12:18:33 ----------

P Yazamıorum ya pkey die bi hata:)

normalde service pack 3 ün olması lazım dikkatli bak :oke: ben ilk cfw yi vistalı bir bilgisayarda atmıştım

----------Eklendi @ 16:58:28 ---------- Yazıldı @ 16:57:12 ----------

Telefon kapalı Şarj olurken ekran ışığı yanık kalıyor .

bu normal zaten kullandığım her cfw de öyleydi zaten bir süre sonra kararıyo ekran

Mert045

Mert045

Üye
Her cfw de öyle değil ben ilk defa karşılaştım. O kadar beklememe rağmen kararmıyor .

----------Eklendi @ 17:05:58 ---------- Yazıldı @ 17:04:46 ----------

bide widgetler saydam hiç hoş durmuyor nasıl düzeltebilirim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Her cfw de öyle değil ben ilk defa karşılaştım. O kadar beklememe rağmen kararmıyor .

----------Eklendi @ 17:05:58 ---------- Yazıldı @ 17:04:46 ----------

bide widgetler saydam hiç hoş durmuyor nasıl düzeltebilirim.

anlaşılan başka cfw kullanacaksın çünkü widgetler nasıl eski hale getirilir bilmiyorum ve ekran kararıyo şarjdayken belirli ir süre beklemek gerekiyo tabi

• Beğen
Tepkiler: ONER-1997
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Binbaşım hata bendeymiş artık 5800 restart atıyor, anchordan sonra 3 tane flaş daha atıp tekrar anchora döndüm.Senin yaptıkların bambaşka emegine sonsuz teşekürler.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Binbaşım hata bendeymiş artık 5800 restart atıyor, anchordan sonra 3 tane flaş daha atıp tekrar anchora döndüm.Senin yaptıkların bambaşka emegine sonsuz teşekürler.

rica ederim dostum :) seninde ellerine sağlık böyle güzel bir yorum yazmışsın :)

dready112

dready112

Üye
Dün aniden telefonu hacklemek istedim ve bi kaç tane cfw denedim (cfw galiba tam bilmiyorum :hmmm). Nerdeyse her kurduğum cfw de ufak tefek gibi gözüken ama benim kullandığım bazı özelliklerde sorun çıktı.
Bu cfw yi kurdum, beyaz temalı olması beni biraz geri çekti ama kullandıkça sevdirdi kendini :D Ve kullandığım tek kusursuz cfw diyebilirim :) Teşekkürler demeden geçmeyeyim dedim.
Yalnız bi sorun var, bu her cfw'de galiba sıkıntı. T9(yazma tahmini)'da türkçe kelimelerin binde biri kayıtlı desem yeridir :D sürekli yeni kelime eklemek zorunda kalıyorum. Bu t9'un kaydedilip kaydedilip her formatta sıfırlanması sinir bozucu. Kaydettiğimiz t9 sözlüğünü telefondan çekip almak yedeklemek gibi bi şansımız var mı ? (bu kadar basit bi soruyu ne uzattım ya :D)

bu arada benim üyelik tarihim ocak 2008, 2 yıl fark atmışım sana ama pek mesaj bırakmadığımdan olsa gerek ben yeni üye gözüküyorum :D:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Dün aniden telefonu hacklemek istedim ve bi kaç tane cfw denedim (cfw galiba tam bilmiyorum :hmmm). Nerdeyse her kurduğum cfw de ufak tefek gibi gözüken ama benim kullandığım bazı özelliklerde sorun çıktı.
Bu cfw yi kurdum, beyaz temalı olması beni biraz geri çekti ama kullandıkça sevdirdi kendini :D Ve kullandığım tek kusursuz cfw diyebilirim :) Teşekkürler demeden geçmeyeyim dedim.
Yalnız bi sorun var, bu her cfw'de galiba sıkıntı. T9(yazma tahmini)'da türkçe kelimelerin binde biri kayıtlı desem yeridir :D sürekli yeni kelime eklemek zorunda kalıyorum. Bu t9'un kaydedilip kaydedilip her formatta sıfırlanması sinir bozucu. Kaydettiğimiz t9 sözlüğünü telefondan çekip almak yedeklemek gibi bi şansımız var mı ? (bu kadar basit bi soruyu ne uzattım ya :D)

bu arada benim üyelik tarihim ocak 2008, 2 yıl fark atmışım sana ama pek mesaj bırakmadığımdan olsa gerek ben yeni üye gözüküyorum :D:D

rica ederim dostum beğenmene sevindim :) bu beyaz temanın dışında 2 tema daha gömmüştüm ama sonradan beğenmişsin bir sorun yok :) evet o t9 a bir çözüm bulamadım başka cfwlerde de karşılaşmıştım :( bende daha 7-8 aydır aktifim olur öyle şeyler :)

ONER-1997

ONER-1997

Üye
bu arada dostum widgeti saydam olmayan, seçenekler ve geri yazısı köşeye çekilmiş, küçük klavye kaldırılmış bi Anchor v3 istiyoruz senden :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu arada dostum widgeti saydam olmayan, seçenekler ve geri yazısı köşeye çekilmiş, küçük klavye kaldırılmış bi Anchor v3 istiyoruz senden :D

widgeti saydam düşünüyodum öyle daha çok beğeniliyor ve bence daha hoş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ONER-1997
Mert045

Mert045

Üye
t9 c6 fwlerde hafıza kartına taşınabiliyor o modu uygularsan iyi olur. Ben bi kaç tane cfw de gördüm.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Mert045

Mert045

Üye
peki. Çözüm bulabilirsen iyi olur. Bide şu yazı tipi fazla güzel değil v3 te değiştirirsen sevinirim.