deneyen war mıama ekran widgetleri ack olunca telefn aclsta cok yawas kendnı zor topluyor

dostum s60 v5 ler için en kolay font değiştirme flipfont programıyla oluyor. Yanında da sana 37 tane font veriyolar zaten
----------Eklendi @ 12:44:10 ---------- Yazıldı @ 12:42:42 ----------
ha dostum bu arada cfw de küçük qwert klavyeyi kaldırmayı unutmuşsun biz onu nasıl kaldırabiliriz küçük klavyede sorun var ya

cfw yi yüklemeden önce hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarına at sonra teefondan biçimlendir kartı sonra telefonunu kapat ilk sayfada yazanları uygula sonra teefon açılınca bir hard format at sonra bilgisayarındaki verieri hafıza kartına at işlem tamam 
Teşekkürler anladım ama o menu tarzını yuklemezsek nolur peki? Bide cfw yi yukledigim zaman mesajlara sohbetler(oturumlar) entegre oluomu? Onun icinde extra biseymi yuklemem gerekli?hafza kartındaki veriler silinmez oke: 3x4 menü soldan sağa 3 yukarıdan aşağıya 4 ikon sığmış menüdür, 4x4 ise soldan sağa 4 yukarıdan aşağıya 4 ikon sığmış menüdürcfw yi yüklemeden önce hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarına at sonra teefondan biçimlendir kartı sonra telefonunu kapat ilk sayfada yazanları uygula sonra teefon açılınca bir hard format at sonra bilgisayarındaki verieri hafıza kartına at işlem tamam
![]()
Teşekkürler anladım ama o menu tarzını yuklemezsek nolur peki? Bide cfw yi yukledigim zaman mesajlara sohbetler(oturumlar) entegre oluomu? Onun icinde extra biseymi yuklemem gerekli?

eyvallah reis saolasın bi denicem bakalım nasıl cfw

şimdi kurdum sonucu bildiririm biraz kullanayım eline sağlık.

media bara bluetooth ve accel swith koysan iyi olurdu şuanlık bi sorun yok .

menüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atma sorunu var birde dosya yöneticisinden müzik açtıktan sonra geri deyince menüye atıyor.

sorunları belirttiğin için teşekkürler çözeceğim sorunları![]()