Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

greenbaby

Üye
şu ana kadar ben bir sorun yaşamadım ama daha dün akşam yükledim cfwyi cfw ile ilgili asıl yorumu yarın yapacağım :)

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
Jaf emulatorde cfw yuklerken mcu tıkladıgımda cmt dosyaları gorunmuyor.Dosyaları gorebılmem ıcın ne yapmam gerekır.tesekkurler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
rardan çıkan C00 uzantılı dosyanın uzantısını C0r yap mcu ya tıkladığında görecektir :oke:

----------Eklendi @ 19:13:48 ---------- Yazıldı @ 19:05:21 ----------

rica ederim :)

hilal52

Üye
rardan çıkan C00 uzantılı dosyanın uzantısını C0r yap mcu ya tıkladığında görecektir :oke:

----------Eklendi @ 19:13:48 ---------- Yazıldı @ 19:05:21 ----------

rica ederim :)
peki kardeş açılış kapanışı nasıl eskisi gibi nokia yapacağız el sıkışması falan :)

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
Tesekkur ederım hıcbıyerde acıkca bu cevabı bulamamıstım.

hilal52

Üye
anlat kardeş yaa :)

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
bir soru daha sormak ıstıyorum.jaf ıle suan cfw yı yukuluyorum telın ısıkları yandı jaf ekranında phone rebooted but not in flash mode uyarısında kaldı tel suan ekranı beyaz ısık olarak yanıyor bu asamada ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir soru daha sormak ıstıyorum.jaf ıle suan cfw yı yukuluyorum telın ısıkları yandı jaf ekranında phone rebooted but not in flash mode uyarısında kaldı tel suan ekranı beyaz ısık olarak yanıyor bu asamada ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/phone-rebooted-but-not-in-flash-mode-hatasi-yardim-edin-425108.html

----------Eklendi @ 19:46:29 ---------- Yazıldı @ 19:44:00 ----------

anlat kardeş yaa :)

açılış animasyonunu falan bulamadım internette bütün açılış dosyalarını ofw den tek tek bulup sonra cfw ye atmak lazım tabi dosyları bilmek lazım ofw deki ama eğer dersen ki el sıkışma animasyonuna gerek yok o zaman o animasyonsuz açılış ekranının atabilirim sana nasıl yapacağını da anlatırım :oke:

ONER-1997

ONER-1997

Üye
öncelikle iyi akşamlar dostum, ben senin yapmış olduğun anchor cfw ını kullanıyorum. Fw çok güzel fakat memnun olmadığım ve senden yardım istediğim bi iki yer var yardımcı olursan sevinirim. İlki ev ekranındaki widgetler genelde saydam bu saydamlığı nasıl kaldırabilirim diğeri ise menüde seçenekler ve geri tuşu ortaya doğru bunları nasıl kenara çekebiliriz. Şimdiden sağol