Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

kollayan

kollayan

Üye
Tm anlaşıldı. Sana ve cfw'a bişi demiyom yanlış anlama.:oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok yanlış anlamadım da ilk kez böyle bişey duydum şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: kollayan

neron 1

Üye
ustad benım telefonu kardesım kapınca 5800 kullanmaya basladım senın cfwyı attım ama yandaki tuş kilidi dügmesi çalışmıyor sorun bende mı acaba çözümü varmı tesekkurler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ustad benım telefonu kardesım kapınca 5800 kullanmaya basladım senın cfwyı attım ama yandaki tuş kilidi dügmesi çalışmıyor sorun bende mı acaba çözümü varmı tesekkurler

sorun sende yazılımsal bir sorun yok sorun donanımsal servise verip yaptırman lazım rica ederim :) :oke:

----------Eklendi @ 23:18:48 ---------- Yazıldı @ 23:16:45 ----------

:good:

alicilin

alicilin

Üye
Üstad eline koluna sağlık. Gerçekten çok beğendim. Şu en başta power düğmesine bastığımızda beyaz zeminde bir nokıa yazısı çıkıyordu. keşke ona dokunmasaydın dicem ama adın geçmedikten sonra (anchor) Yaptığın cfw yi de ben yaptım diye üstlenen ok olur :) Tekrardan çok teşekkürler.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Üstad eline koluna sağlık. Gerçekten çok beğendim. Şu en başta power düğmesine bastığımızda beyaz zeminde bir nokıa yazısı çıkıyordu. keşke ona dokunmasaydın dicem ama adın geçmedikten sonra (anchor) Yaptığın cfw yi de ben yaptım diye üstlenen ok olur :) Tekrardan çok teşekkürler.

sağol dostum rica ederim beğenmene sevindim güle güle kullan :oke:

sem_sen

Üye
kollayan

kollayan

Üye
Usta bu internet telefonu ne işe yarar, bide nasıl yapacaz..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
valla tam bilmiyorum da bu wirofonla ilgisi vardı sanırım

esqalsiz

esqalsiz

Üye
mesaj kasma ne oluyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mesaj kasma ne oluyor

yani mesaj sayısına artırmaa çalışıyo bunun farklı yçntemleri var mesela tüm s60v5 oyunlarına teşekkür mesajı yazmak gibi ya da gereksiz bir süü mesaj atmak gibi

esqalsiz

esqalsiz

Üye
him rütbe artırmak için sanırım :)

----------Eklendi @ 13:10:53 ---------- Yazıldı @ 13:10:14 ----------

bu arada çakma batarya normalden fazla ısınıyor kullanıyordum artık kullanmıyorum o bataryayı

----------Eklendi @ 13:11:34 ---------- Yazıldı @ 13:10:53 ----------

bu arada çakma batarya normalden fazla ısınıyor kullanıyordum artık kullanmıyorum o bataryayı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
evet rütbe artırmak için. :oke: en iyisini yapıyosun çok ısınınca patlama riski var

burak_102

burak_102

Üye
ben çoktan yükledim harika olmuş eline sağlık arkadaşlar telefonlarını getirecek onlara da yapacağım :)

----------Eklendi @ 21:44:53 ---------- Yazıldı @ 21:40:55 ----------

sohbette sıkıntı var sanki gelen mesajların yeri kayıyor bazen sonradan attığım mesajlar daha önce atmışım gibi yukarı çıkıyor :(

kayar kapak ayarları kaldırılmalı, bluetooth ile veri aktarımında hafıza kartına kayıt eklenmeli

SWEET DREAMS

Üye
ben çoktan yükledim harika olmuş eline sağlık arkadaşlar telefonlarını getirecek onlara da yapacağım :)

sohbette sıkıntı var sanki gelen mesajların yeri kayıyor bazen sonradan attığım mesajlar daha önce atmışım gibi yukarı çıkıyor :(

kayar kapak ayarları kaldırılmalı, bluetooth ile veri aktarımında hafıza kartına kayıt eklenmeli

bu sorunlar bence senin telefonundan kaynaklanıyor bende sohbetler düzgün ve bluetooth ta hafıza kartına kaydediyor :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
şu an telefonda yuklu power tusuna basınca ev ekranına atıyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

sağol arkadaşın da dediği gibi sorun senin telefonda çünkü bende de öyle bir sorun yok evet bazı eksikler var yakında yeni sürüme başlayıp hataları gidereyim

----------Eklendi @ 11:56:08 ---------- Yazıldı @ 11:54:51 ----------

şu an telefonda yuklu power tusuna basınca ev ekranına atıyo

evet ya bazı şeyleri yaparken düzeltmeyi unutmuşum en yakın zaanda yeni versiyona başlayıp sorunları düzelteceğim

----------Eklendi @ 13:44:59 ---------- Yazıldı @ 11:56:08 ----------

bir süre daha bekleyeceğim başka sorunlar da çıkabilir v2.1 yapacağım ve sadece sorunları çözeceğim belki 1-2 farklı değişiklik yapabilirim