nizam67
Üye
pc de nokia ovi suite ve pc suite yüklü ikisi de yardım et bana bazıları orda ini seçeneğini falan açıp tel model seç ve orda işaretli olan 358 onuda kaldırın diyorlar tam bir anlat bana bunu da yapayım çok hoş birşey tel berbat böyle benim
----------Eklendi @ 11:43:11 ---------- Yazıldı @ 11:42:04 ----------
tel kaç dakika sonra açılıyor peki fount yazdıktan sonra bekleyeyim mi
Yeni sürümde navibarlı görünüm yapmayı düşünüyor musun ? Anladığım kadarıyla seçenekler çıkış tarzındaki yazıları simgeye şekle falan dönüştürüyo, ben onu çok beğeniyorum mesela
yöntem bu dostum en iyisi sen tüm jaf ovi suite vs. Sil yeniden yükle tekrar deneAbi kızdın biliyorum ama 12 kere demedim olmadı not found yazıyor hep aynı dediğini yaptım olmadı başka türlü yapamazmiwim ya çok hoşuma gitti vallahi bu cwf
search yazarken telefonu açma tuşuna kısa basıyorsun ya, uzun bas, found yazana kadar. benim de bulmamıştı öyle yapmıştım oldu
Birde öyle deneyewim çok hoş ya yüklemek için can atıyorum olmayınca moral sıfır oluyor
Evet uzun basınca açılıyor olmadı ya yapamadım sizinde başınızı ağrıttim k.bakmayın artık
Deneyewim bakalım olsun da artık bu uyumluluk diyorlar önceki yorumlarda bende baktım windows xp benim de o şerpak3 mu ne o yok bende olabilir mi bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?