karikaturizma
Üye
bir tek haritalar klasörünün ismiyle ekstra klasörünün ismi bozuk çokıyo. o klasörlerin ismi de telefondan değiştiriliyo. ama klasörlerin ismini düzeltmenin yolunu buldum gibi v2.0 da deneyeceğim.
matrixmenudata.xml nin olduğu yerde 01 klasörü var. bir de 14 oluşuyor türkçe dil eklediğin zaman. 14 klasöründe Maps ve extranın tanımı olmadığı için yazılar bozuk01 klsöründekini incele 14 e göre uyarla ordaki iki satırı
Hayırlı olsun bu arada.
bazı hoşuma gitmeyen şeyler var bunları belirtmek istiyorum
kamera dokunmatik simgesi çalışmıyor (bu çok önemli değil zaten kullanmıyorum)
fontu beğenmedim(bunu öncesinde söylemiştim)
cfw ye gömdüğün petrol blue ve horizon black temalarında ikon değişiyor
tema efekti çok sade olmuş gibi
sevmediğim şeyler bunlar inşallah bunları çıkaracağın diğer versiyonda düzeltirsin
Ya bu cfw de sarj az mı gidyr yksa pskoljk mi?
----------Eklendi @ 20:55:26 ---------- Yazıldı @ 20:55:10 ----------
Cfw drken genel olarak
Günde kaç flash dan snrası skntı yapar yada sık sık flas atmak skntı yapar mı?
Saol kardesdun bi fw yi modlaym dedm 10 kez flasladm korktm cokecek die bazı modlar uyumsz oldu tl aclmaz oldu genel olark cfw de c6 portunda sarj az gdyo gbi yada cok kurdaladgmdan mi ofw de 4 gun ve uzeri gdyrdu
Sarj benm icn önemli gerekrse ofw ye dönerm ya hewesmı alaym da
benim içinde önemli de benim şarj gayet iyi gidiyo zaten bir de para biriktirip orjinal yeni bir batarya alcam üff süper olcak
100 tl tam orjnal nokia shoptakaliteli baska al normal pyasada 15-20 tl arası satlan btaryayı ben benm tlfn toptancsndan 7 tl ye aldm orjnal gbı gdyo orjnlı kullanmyrm ble
Kayseripark nokia shop drek nokıa yani trkcll timde satılanlarda kaliteli cakma gözumle gördm
arka kapak konusunda dertliyim ya ilk aldığımda hemen kıeıldı kalemi durmaz oldu yeni arka kapak aldım başta iyiydi yine durmuyoKardes orji. Btaryanı kullan ckar tak ckar tak yalama olur arka kapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?