Kardeşim geçen açabildiğim en fazla uygulamayı açtım tam 86 tane ama yine de bana mısın demedi en sonunda da resetledi teli kendi kendineısınarak yakma kullanıcı hatası olarak kabul edilirse hapı yutarsınızharitaları aç wifi ile operadan büyük boyutlu bir dosya secin telefona battaniyenin arasına sokun bakın size sıcaklığın alası görülür. , sorumluluk kabul etmem
![]()
Tintin i aç kasmanın kralını yasa ardından tüm gameloft oyunlarını aç web i aç sis editör ile büyük boyutlu bi sis aç tamamdir![]()

+ birde overclock oldu mu olaylar olaylar![]()

arkadaşlar ana kartı yakmanıza gerek yok teli dead yapın gönderin yapsınlar.
gelince tekrar dead yapın telefon kesinlikle değişiyor ben denemiştim c7 vardı ve hemen anakrtı değişti.
bu teli nasıl dead yapıyoruz ki 
nfokia X6 ya alt sürüm yazılım yukledım çökerttim sonra başka rm kodunda yazılım yukledım sürüm ust surum ve kendı rm kodunda daha ust numaraya aıt bır surum olmadıgı için gönderdim servise nokia 701 gönderdiler.
- - - Eklendi - - -
son noktayı da ben koydum gitti haydin daha tartışmayın)
nfokia X6 ya alt sürüm yazılım yukledım çökerttim sonra başka rm kodunda yazılım yukledım sürüm ust surum ve kendı rm kodunda daha ust numaraya aıt bır surum olmadıgı için gönderdim servise nokia 701 gönderdiler.
- - - Eklendi - - -
son noktayı da ben koydum gitti haydin daha tartışmayın)
onu nasil yapicaz mesela 603 u yaksam 808 verirlermi![]()

Bende E7'yi yakıp Lumia 920 talep edicem![]()
![]()
![]()

Abi benim karar kesin ya en fazla tutacağı 300 liradır razıyım ben vermeye. ya olursauslu bir çocuk olup vazgeçin bence![]()
bu büyük bir başarı ve tarihe geçmek demektir
tutmazsa da zaten ıphone 5 sparişi verdim geliyor