anakarti yakma :)

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
anakartı mi değişiyn biz telefonu değiştirmek istiyoruz 701i istiyoruz :) bu teli nasıl dead yapıyoruz ki :)

arkadaşlar bu konuyu okuyunca çok gülüyorum inanın.

telefon dead yada ana kart yanınca aynı marka ve model telefon ile değişim yapılıyor, bir üst model için siz talep ediyorsunuz onlar size aradaki farkı ödemeniz karşılığında üst model ile değişim yapılıyor.

fakat gelen telefonlar yurt dışı telefonlar oluyor bilginize.

NOT: yöneticiler bu konuyu kapatırlarsa iyi olur çünkü konu yanlış yönlendirmelere gidiyor.

salkin

salkin

Üye

Sen ciddimisin...

şaka yapar bir halim var mı isterseniz değişim faturasının fotokopisini fotografını falan cekip koyıyım

- - - Eklendi - - -

hizan usta çok emin konusuyorsun . varsayımlarla değil de yaşanmışlarla konuşalım derseniz türkiye nokia kom aş garantili x6 ya karşılık olarak gelen 701 cihazıma bakmaya gelebilirsiniz. hiç bir ücret de talep edilmedi. NOKİA tek geçer.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
şaka yapar bir halim var mı isterseniz değişim faturasının fotokopisini fotografını falan cekip koyıyım

- - - Eklendi - - -

hizan usta çok emin konusuyorsun . varsayımlarla değil de yaşanmışlarla konuşalım derseniz türkiye nokia kom aş garantili x6 ya karşılık olarak gelen 701 cihazıma bakmaya gelebilirsiniz. hiç bir ücret de talep edilmedi. NOKİA tek geçer.

darısı bizim başimIZA :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu konuyu okuyunca çok gülüyorum inanın.

telefon dead yada ana kart yanınca aynı marka ve model telefon ile değişim yapılıyor, bir üst model için siz talep ediyorsunuz onlar size aradaki farkı ödemeniz karşılığında üst model ile değişim yapılıyor.

fakat gelen telefonlar yurt dışı telefonlar oluyor bilginize.

NOT: yöneticiler bu konuyu kapatırlarsa iyi olur çünkü konu yanlış yönlendirmelere gidiyor.
forumdaki arkadaşlar eski telefonlarına karşılık 701 aldığını söylüyor bu arkadaşlar yalan mi söylüyor. Inanmıyorsan boşyere mesaj yazıpda ortalığı karıştırma.

hizan

hizan

Üye
darısı bizim başimIZA :)

- - - Eklendi - - -

forumdaki arkadaşlar eski telefonlarına karşılık 701 aldığını söylüyor bu arkadaşlar yalan mi söylüyor. Inanmıyorsan boşyere mesaj yazıpda ortalığı karıştırma.

arkadaşım ben 2 sene önce tüketici mahkeme aracılığı ile telefon değişimi istedim kabul görmedi.
aynı marka ve model telefon ile değişim yapılacağını söylediler.

ve sonuç olarak fatura üzerinden para iadesi yapıldı.

buradakiler yalan söylüyor konnusuna gelince nokia 600 ile 700 değişim olayına gelince aradaki fark parasını alırlar yada üst model telefonun yurt dışı çıkışlı olanı nı verirler. bu benim tahminim.

diğer türlü ben değişim yapamadığım için benim aklım almıyor. ve yalan söylüyorlar olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
garanti suresi dahilinde tamiri mumkun olmayan cihazlar için fatura bedeli iadesi veya cihazin yenisi,yenisi uretimden kalktiysa ve temini mumkun degilse muşteri talebi dogrultusunda Mevcut ust modeli kullaniciya verilir. :locked2:

Üst Alt