anakarti yakma :)

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
bence telefona başka yazılımı yükleyin bir daha aılmaz anakartı yanar belki :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
ısınarak yakma kullanıcı hatası olarak kabul edilirse hapı yutarsınız :)haritaları aç wifi ile operadan büyük boyutlu bir dosya secin telefona battaniyenin arasına sokun bakın size sıcaklığın alası görülür. , sorumluluk kabul etmem :D
Kardeşim geçen açabildiğim en fazla uygulamayı açtım tam 86 tane ama yine de bana mısın demedi en sonunda da resetledi teli kendi kendine

Kayahan14

Kayahan14

Üye
yok artık

___kaptan___

___kaptan___

Üye
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
son durum Ne anakartı yakan var mi ? :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok kardeşim ya ben cidden kafayı bununla bozdum ama tık yok telde... ama bu gidişle yanmak yerine formatlık olcak...

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar ana kartı yakmanıza gerek yok teli dead yapın gönderin yapsınlar.
gelince tekrar dead yapın telefon kesinlikle değişiyor ben denemiştim c7 vardı ve hemen anakrtı değişti.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
çok iyi fikir ama onlar akıllıysa vd dead flash atarlarsa :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ana kartı yakmanıza gerek yok teli dead yapın gönderin yapsınlar.
gelince tekrar dead yapın telefon kesinlikle değişiyor ben denemiştim c7 vardı ve hemen anakrtı değişti.

anakartı mi değişiyn biz telefonu değiştirmek istiyoruz 701i istiyoruz :) bu teli nasıl dead yapıyoruz ki :)

salkin

salkin

Üye
nfokia X6 ya alt sürüm yazılım yukledım çökerttim sonra başka rm kodunda yazılım yukledım sürüm ust surum ve kendı rm kodunda daha ust numaraya aıt bır surum olmadıgı için gönderdim servise nokia 701 gönderdiler.

- - - Eklendi - - -

son noktayı da ben koydum gitti haydin daha tartışmayın ;))

Kayahan14

Kayahan14

Üye
nfokia X6 ya alt sürüm yazılım yukledım çökerttim sonra başka rm kodunda yazılım yukledım sürüm ust surum ve kendı rm kodunda daha ust numaraya aıt bır surum olmadıgı için gönderdim servise nokia 701 gönderdiler.

- - - Eklendi - - -

Sen ciddimisin...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye

- - - Eklendi - - -

aynen ya ciddi misin? X6 ya 701 hem de

McRoyel

McRoyel

Üye
kesin yakmanın yolu bir adet ayarlı adaptörlerden alıyoruz ve uygun ucu tel e bağlıyoruz

sanıyelik olarak voltajı arttırıp düşürüyoruz bir süre sonra kesinlikle cihaz yanacaktır diye tahmin ediyorum :D

belleplus

belleplus

Üye
ben yakcam nokia store ı alcam zaaaaa xdddddd

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bunu demeyeceğim kesinlikle. Bu aleti nerden bulabilirim peki?

bilge_adam

bilge_adam

Üye
bu gidişle telefonunuz kafayı yemeyecek yani anakartı yanmayacak ama sizin anakartıniz yanacak. Dikkat edin arkadaşlar. Kullanıcı hatası derse ne olacak. Sizin şansınıza telefon çıkmadı gelmedi kullanıcı hatasından dolayı yanmış derseler. Fiyat bu kadar yaptıracak mısın derlerse o zamanda buraya yazarsınız değil mi arkadaşlar.

MaxipmaN

Üye
uslu bir çocuk olup vazgeçin bence :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
uslu bir çocuk olup vazgeçin bence :D
Abi benim karar kesin ya en fazla tutacağı 300 liradır razıyım ben vermeye. ya olursa :D bu büyük bir başarı ve tarihe geçmek demektir :pro: tutmazsa da zaten ıphone 5 sparişi verdim geliyor :D

Üst Alt