Burada bunu söylemek bana düşmez ama söylemeden edemeyeceğim,bunu yapınca o telefonu gönül rahatlığı ile kullanabilecek misiniz ? Kendinize bir sorun.Cevabını evet olursa, buyurun.

Burada bunu söylemek bana düşmez ama söylemeden edemeyeceğim,bunu yapınca o telefonu gönül rahatlığı ile kullanabilecek misiniz ? Kendinize bir sorun.Cevabını evet olursa, buyurun.
kardeşim peki nokia nın bize yaptığı haksızlık değil mi? Haksızlığa boyun eğilmemeli bence. Ha haksızsın demiyorum ama en azından ben 7 tane farklı model nokia kullandım ve hepsinde de nokia dan kazık yedim.hakkım bence bu
Uygulamaların hepsini açmaya kalksak üstüne int de gezinip teki iyice ısındırsak hatta int üzerinden oynanan oyun açıp tam ısındırsak olur mu ki?

Uygulamaların hepsini açmaya kalksak üstüne int de gezinip teki iyice ısındırsak hatta int üzerinden oynanan oyun açıp tam ısındırsak olur mu ki?
haritaları aç wifi ile operadan büyük boyutlu bir dosya secin telefona battaniyenin arasına sokun bakın size sıcaklığın alası görülür. , sorumluluk kabul etmem