denisjr
Üye
-
Konu Sahibi
-
paraya kıyıp intel alsan da olabilir ama amd de uygun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmesela bunu alsam ana kart olarak ne alabilirim uygun fiyatlı..
Yorumlara bakılırsa kötü ana kart diyorlar ama benim ana kartın üst modeli..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yorumların bazıları da kullanmayan kişiler tarafından atıldığından bunun nasıl olduğunu ancak kullananlar bilirYorumlara bakılırsa kötü ana kart diyorlar ama benim ana kartın üst modeli..
İdare eder yinede..
O zaman bunları listeme ekliyorumyorumların bazıları da kullanmayan kişiler tarafından atıldığından bunun nasıl olduğunu ancak kullananlar bilir
Bu anakartı tavsiye etmiyorum ben. Hele ki Fx 8350 gibi bir işlemci ile birlikte kullanılıcaksa.O işlemciyi beslerken sorun çıkarmaması gerekiyor. Güçlü ve uygun fiyatlı bir anakart istiyorsan Asus M5A97 Evo R 2.0 veya M5A97 R 2.0 alabilirsin. Para varsa 990fx'li bir anakart harika olur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Powersupply her türlü yeter abartmaya gerek yok. Önemli olan 80 Plus olması. İnternette hesap makineleri var , bilgisayarın özelliklerini giriyorsun ne kadar güç tükettiğini söylüyor. Ona göre PSU'nun yetip yetmediğine bakabilirsin. Kablo karışıklığı biraz da kasanın yapısına bağlı. Tabi profesyonel bir şekilde de yapılıp düzeltilebilir ama önemli olan kasanın buna elverişli olması.Aslında teker teker almak istiyorum. İlk önce ana kart sonra işlemci. Daha ssd alcam. Ama power yeterli olur mu bunlara bilmiyorum daha yeni aldım onuda 650w 80 plus
Söylemeden edemicem bide.
Youtube da izliyorum adamlar kasanın içindeki kabloları o kadar güzel gizliyorlar ki ne yapıp edip yapamadım hiç bir şey.
Yukarda belirttimPower yeterliyse sorun yok o zaman. Ana kart olayını araştırayım biraz.
İlk başta önerdiğim anakart buydu. Doğru seçim. Şimdiden hayırlı olsun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman budur
Teşekkür ederimİlk başta önerdiğim anakart buydu. Doğru seçim. Şimdiden hayırlı olsun.
Rica ederim kardeşim. Sorunun olursa mesaj atarsın. Mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım.Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?