Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anakart-ekran kartı uyumsuzluğu
Sponsorlu Bağlantılar
MYGDYNAMO
Üye
Konu Sahibi
Anakart-ekran kartı uyumsuzluğu
Merhaba elimde asus h61m-k anakart var ve onun yanında ekran kartı olarak gigabayte nvidia Geforce 128 bit 2 gb ekran kartı aldım bunlar uyuşmuyor galiba yardım ederseniz sevinirim
Uyuşmadı işte bios ta Screen capture deceded mi ne öyle birşey diyordu ve ekran kartı takılıyken açılmıyordu çıkartıp anakarttaki ekran kartına takınca açıldı
Uyuşmadı işte bios ta Screen capture deceded mi ne öyle birşey diyordu ve ekran kartı takılıyken açılmıyordu çıkartıp anakarttaki ekran kartına takınca açıldı
Merhaba elimde asus h61m-k anakart var ve onun yanında ekran kartı olarak gigabayte nvidia Geforce 128 bit 2 gb ekran kartı aldım bunlar uyuşmuyor galiba yardım ederseniz sevinirim
Kartın sağlam oldugundan eminmisin ? Çünkü kartlarda uyum sorunu yoktur. Uyum sorunu slot ile ilgilidir yani sen agp slotlu bir anakarta pc expres slotlu ekran kartını takamazsın. Makinan eğer ddr 2 ise ddr 5 e kadar ekran kartını takabilirsin. Eğer harici beslemesi var ise ve sen harici elektrik vermiyor isen o zaman çalışmaz ki harici beslemede 256 bit kart ve üstü modellerde gereklidir. Eğer bu sartlar altında o kart acılmıyorsa bilki kartın arızalı yada anakartın ekran kart slotu arızalıdır..