Anakart-ekran kartı uyumsuzluğu

Sponsorlu Bağlantılar

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Anakart-ekran kartı uyumsuzluğu
Merhaba elimde asus h61m-k anakart var ve onun yanında ekran kartı olarak gigabayte nvidia Geforce 128 bit 2 gb ekran kartı aldım bunlar uyuşmuyor galiba yardım ederseniz sevinirim

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Ekran Kartı GT-420 Mi ?

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Evet

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nerden Anladın Uyuşmadiğini

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Nerden Anladın Uyuşmadiğini
Uyuşmadı işte bios ta Screen capture deceded mi ne öyle birşey diyordu ve ekran kartı takılıyken açılmıyordu çıkartıp anakarttaki ekran kartına takınca açıldı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Uyuşmadı işte bios ta Screen capture deceded mi ne öyle birşey diyordu ve ekran kartı takılıyken açılmıyordu çıkartıp anakarttaki ekran kartına takınca açıldı
Kart Oturmamiş Olabilir yada Kartın Besleme Kabloları Varsa Takılmamiş Olabilir Yada Kartın Yanliş Çıkışına Bağliyo Olabilirsin Bir Çok Neden Var

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Kart Oturmamiş Olabilir yada Kartın Besleme Kabloları Varsa Takılmamiş Olabilir Yada Kartın Yanliş Çıkışına Bağliyo Olabilirsin Bir Çok Neden Var
Kart tam yerleşti kartta fan var ve fanın besleme yuvası e. Kartında takılı ve e.kartı pcle 2.0 anakart pcle3.0 uyumlu çalışması gerekiyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kart tam yerleşti kartta fan var ve fanın besleme yuvası e. Kartında takılı ve e.kartı pcle 2.0 anakart pcle3.0 uyumlu çalışması gerekiyor
Çalişirda Başka Pcde Dene Birde Öyle Şey Olmaması Lazım

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Bios Güncelle Belki Düzelir

ysfakc

ysfakc

Üye
Merhaba elimde asus h61m-k anakart var ve onun yanında ekran kartı olarak gigabayte nvidia Geforce 128 bit 2 gb ekran kartı aldım bunlar uyuşmuyor galiba yardım ederseniz sevinirim

Kartın sağlam oldugundan eminmisin ? Çünkü kartlarda uyum sorunu yoktur. Uyum sorunu slot ile ilgilidir yani sen agp slotlu bir anakarta pc expres slotlu ekran kartını takamazsın. Makinan eğer ddr 2 ise ddr 5 e kadar ekran kartını takabilirsin. Eğer harici beslemesi var ise ve sen harici elektrik vermiyor isen o zaman çalışmaz ki harici beslemede 256 bit kart ve üstü modellerde gereklidir. Eğer bu sartlar altında o kart acılmıyorsa bilki kartın arızalı yada anakartın ekran kart slotu arızalıdır..

Üst Alt