Anadolu Meslek Lisesinde Ortalama Nasıl Hesaplanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Ben 3 senedir yapıyorum bu hesapları kafana takılan bir şey olursa ulaşabilirsin :oke:

şu anda biraz meşgulüm hesaplama yapamıyorum notlarım yukarıdaki notlar bir tek geometri zayıf sence geçmiş miyimdir ? :)

OPC

OPC

Üye

şu anda biraz meşgulüm hesaplama yapamıyorum notlarım yukarıdaki notlar bir tek geometri zayıf sence geçmiş miyimdir ? :)

Tam sınırda ya da geçmişsindir gibi duruyor hesaplamak lazım :) o haftada 7 saat olan dersin hocasıyla konuşsan garantilersin işi

Konuş ama ilk dönem 2 ise boşuna konuşma 2+4/2 yine 3 :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

abi öyle yaptım ama arkadaşlar 1.dönem de önemli diyor 1.dönemin ve 2.dönemin ortalamasını almalısın diyor:evet:

Tamam işte iki dönemin derslerinin hepsinin ortalamasını al benim dediğim gibi yap :ok2:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Tam sınırda ya da geçmişsindir gibi duruyor hesaplamak lazım :) o haftada 7 saat olan dersin hocasıyla konuşsan garantilersin işi

Konuş ama ilk dönem 2 ise boşuna konuşma 2+4/2 yine 3 :)

ilk dönem 3 idi :evet: bu dönemde 3 geliyor ama o hoca biraz kıt sanmıyorum 4 yapacağını zaten 52 küsürden 2 geliyordu 3 yaptı :evet:

- - - Eklendi - - -

Tamam işte iki dönemin derslerinin hepsinin ortalamasını al benim dediğim gibi yap :ok2:

akşam eve geçince hesaplayacağım bakalım :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Ders ortalamalarını al, not değil. Mesela 90 gibi.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ya atölyecilerden birisi benim kredim çok yüksek 7 ders göze batarım okulda yeniyim yoksa verirdim dedi bir diğeri ise benimle ortalama ile geçemeyeceğim konusunda iddialaştı bende uğraşmaktan vazgeçtim ortalamam tutarsa tutar tutmazsa tutmaz yazın gider veririm geometriyi gidip adamlara ağız eğiyoruz işimizi görmüyorlar :zzz:

konuda yardımcı olan & olmaya çalışan herkese teşekkür ederim konu kilitlenebilir :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt