samsung starın işletim sistemi kilidi vardır... adamlar 1 yıl boyunca uğraştılar ama başaramadılar adam kendisi diyor ya mxeii ile atılacak mxeii ne demek mod demek zaten 5233 androidi kaldırmaz sürekli kasma yaşanır hatta kendi işletim sistemi olan touchwiz i bile kasıyor... asıl android olsa trolldroid ne yaaa
- - - Eklendi - - -
çok isteseniz bilgisayarınıza android kuarbilirsiniz
PFF bende sandım ki orijinal android sadece mxeeil miydi onla yapılan bir tema ...keşke asıl androidi yüklemeye ugraşsaydınız...
- - - Eklendi - - -
stardroid diye bişey yok sadece mod bildiğimiz android 1.6 filanyok yani bi ara ios modları bile var boşuna beklemeyin yani bence androidin tüm özellikleri olmaz starda ne varsa aynısı
iyi peki dualboot diye bişey gördüm sd kart çıkınca kendi işletim sistemine mi dönecek ayrıca brick dediğiniz olay olursa kurtarma şansı varmıdır ??? telfnumun garantisi 1-2 ay sonra bitecek o zamana çıkarsa inşallah denerim e peki şu mxeii yi açınca wi-fi kullanamayacakmıyız androidmi şart ?? ve mobile tV li starlarda tv kullanalayamacakmı ?
- - - Eklendi - - -
projenin kendi sitesini buldum http://stardroid.webs.com/
Wi-fi kullanmak benim Star'da önemli değil o kullanılmasa da olur ama bluetooth lazım oluyor.Aklıma bir soru takıldı şimdi star android olunca mobil tv'si de olacak mı entegre olarak?
arkadaşlar ayrı ayrı olacak.
düz star için wifi ve tv çıkartılmış,wifi için wifi menüsü olan,tv için ise tv menüsü olan.
dual boot olacak işte.sd card çıakrtmayada gerek olmayacak.açarken seçme yeri çıkacak.
brick oranı yanlış yapmazsanız %0 dır.
kaç kere fw attım hiç brick olmadı.kurtarma şansıda var.
arkadaşlar ayrı ayrı olacak.
düz star için wifi ve tv çıkartılmış,wifi için wifi menüsü olan,tv için ise tv menüsü olan.
dual boot olacak işte.sd card çıakrtmayada gerek olmayacak.açarken seçme yeri çıkacak.
brick oranı yanlış yapmazsanız %0 dır.
kaç kere fw attım hiç brick olmadı.kurtarma şansıda var.
peki oyunlarda kasma olacakmı mesala marketten bir oyun indirdik onu kasacakmı ?? çükü ben zaten telefonu multimedya için kullanıyorum wifi oyunlar filmler
peki oyunlarda kasma olacakmı mesala marketten bir oyun indirdik onu kasacakmı ?? çükü ben zaten telefonu multimedya için kullanıyorum wifi oyunlar filmler
java oyunlar kasmaz ama apk oyunları kasacaktır mutlaka.onun dışında programlar kasmaz.internet felan ilk açarken kasabilir.video izlemde aynı şekilde ilk açında 10-15sn kasabilir ama sonra düzelir.