teaports
Üye
-
Konu Sahibi
-
ewet araştırıyorum ama bilgim çok az oldugu için çok zor oluyor bi yandan ögrenmeye çalışıyorum bi yandan da dogru şeçim yapmaya çalışıyorumHaKaN™;3712203' Alıntı:O zaman ileri vadeli düşünmek gerekirse anakartın geliştirilebilir olması lazım yani yeni çıkan parcalara uyum saglamalı ve mesela ram girişleri, ekran kartı girişi fazla olan anakartlar seçilmeli.. Bu tür seçimler için forumda makele mevcut kardeşim bi bakın
ana kart olarak asus P8P67 PRO DDR3 2200 Mhz S+GL+16x 1155p modelini almayı düşünüyorum yanlız işlemci olarak İntel ile AMD'de arasında kaldım işlemciye ilk olarak karar verip ana kartı ona göre almayı düşünüyorum İntel yuvasına AMD işlemci uymuyor bildiginiz gibi arkadaşlar... işlemciyi hangi marka alayım İ5 mi yada AMD'nin İ5 Fiyatında bir işlemcisi mi ? AMD kullanan arkadaşların yarımlarını bekliyorum ...olabilir 2200mhz güzel 1155 pin oda güzel usb 3.0mı 2.0 mı anakartın tek asuslada kalma gigabyte flnda bak
ana kart olarak asus P8P67 PRO DDR3 2200 Mhz S+GL+16x 1155p modelini almayı düşünüyorum yanlız işlemci olarak İntel ile AMD'de arasında kaldım işlemciye ilk olarak karar verip ana kartı ona göre almayı düşünüyorum İntel yuvasına AMD işlemci uymuyor bildiginiz gibi arkadaşlar... işlemciyi hangi marka alayım İ5 mi yada AMD'nin İ5 Fiyatında bir işlemcisi mi ? AMD kullanan arkadaşların yarımlarını bekliyorum ...
Sayın HaKaNBey ...
Sizden bir ricam olacak ...
-Ana kart alırken dikkat etmemiz gereken noktaları belirtirmisiniz lütfen ?
Bende 5 sene oyunlarda zorlanmaması için kesenın ucunu açıyorum. Aslında İ5 güzel bir sistem ben i5 Kullanmayı düşünüyordum aslında AMD almaya karar verdim...intel cipsetli olmalı
ddr3 destekli olmalı eger i7 i5 i3 serisi kullanmayacaksan ki oyunlarda performansı daha iyi ( su an ddr2 ve 3 destekli asus modelleri var)
soğutması iyi olmalı özellikle cipset sogutucuları ve kuzey köğrüsü üzerinde...
markası asusdan gayrısı haram gibi 3 5 sene kullnırsın sorunsuz ama gigabyte ve diğer modeller garanti bitince bozulması an meselesi tabi yeni düzen anakartları bilmiyorum.teknolojiyi degiştiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?