Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
uygulama için teşekkür ederim ama 3 gruptan sonrası ücretli oluyor acaba ücretsiz surumu varmı

eyup ensar

eyup ensar

Üye

vegatablo

vegatablo

Üye
buda benim galaxy s2 den launcher 8 kullaniyorum

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Bende 1 GB var Avea kullanıyorum, az önce mesaj geldi paketiniz 200 mb'dan az kalmıştır diye :D Daha beş günüm var sanırım :)

ne benim 1gb internet paketim bana 3 gün yetiyo evde internet var okulda internet var siz nasıl bu kadar uzun kullanıyorsunuz

mesutcinik

mesutcinik

Üye
whatsapp nasıl çalışıyor mu bi ara telefonları kasıp sorun yarattığını duymuştum ? Ayrıca önereceğiniz güzel oyun uygulama var ise süper olur yanlarına ne işe yaradığınıda yazarsanız malum zevkler ve renkler meselesi ona göre bana ve diğer arkadaşlarada yardımcı olunmuş olur :)
kardeş istediğin oyun ve programlarla alakalı önerilerin olduğu üstte sabit bir konu var oradan faydalanabilirsin :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
ne benim 1gb internet paketim bana 3 gün yetiyo evde internet var okulda internet var siz nasıl bu kadar uzun kullanıyorsunuz

Telefondan çok video izlemezsen hayli hayli yeter 1gb. Bende de 1 gb sınırsız paket var ve ay sonuna kadar çok rahat yetiyor bana:oke:

acoustic

acoustic

Üye

Turkcell 1 Gb paket var ve ayın 10'unda yenileniyor ve şuan için 650 mb doldurdum.... :)

braayn

braayn

Üye

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
burda bi sıfırlanmış cihaz seziyorum :)

braayn

braayn

Üye
süpersin aynen :)
dikkat çekelim diye koydum :P

sumselfat

Üye
buda benim 920 :oke:

Dtn

Üye
En üst soldan ikinci uygulama nedir? Bi de en alttaki :ehe

sumselfat

Üye
En üst soldan ikinci uygulama nedir? Bi de en alttaki :ehe

en üst soldan sağa sırasıyla Wifi - Mobil veri - GPS - Bluetooth kontrol butonları.
en alttaki programda 'türkcell online işlemler' yaz çıkıyo mağazada. bütün paket veri bilgilerini gösteren güzel bi uygulama :oke:

- - - Eklendi - - -

çok güzel yaratıcı olmuş

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş beğendim

:tşk:

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia s. Kilit ekrani

yakupb03

yakupb03

Üye
ev ekrani :-)

ÖEY

ÖEY

Üye
Xperia nereden çıktı şimdi yahu :kop:Burada sadece wp8 başlangıç ekranları paylaşılmıyor muydu :D:D

• Beğen
Tepkiler: gkcll

skynet

Üye
Arkadaş bu screenshot neden ekranın hepsini almıyor ya :dry:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu da benden olsun :)

• Beğen
Tepkiler: KenanK ve gkcll

Üst Alt