Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bir kaç adımdan sonra olayı çözmüş bulunuyorum.
nasıl yaptın diye sormayın ben bile anlamadım :)
pc yi karşıma aldım oturdum konuştum. bak dedim benim böyle böyle derdim var dedim :) ayıpsın abi dedi iki dakkada yaparız dedi dediği gibi de yaptı ve oldu :)

gmaile girdim live hesabımı kaydettim
face hesabımı live olarak değiştirdim
live hesabımdan facebook eşitledim
sonra bi baktım gelmiş telefonu açkapa yaptım oda ne herşey gelmiş süperrr çok sevindirik oldum

Kısaca herşeyi birbiriyle eşitledin yani :kıskıs:

erdincpolat

erdincpolat

Üye

Kısaca herşeyi birbiriyle eşitledin yani :kıskıs:
microsoft google ve facebook bile şaşırmıştır yaptıklarıma bu deli ne yapmaya çalışıyor diye :aha:

- - - Eklendi - - -

bunlarda benden olsun

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ekranımın son hali :)

Uploaded with

Lumiance

Lumiance

Üye

bu da benim giriş ekranım :)

PureFood

PureFood

Üye
Bendekinin son hali. İlk defa uzattım bu kadar beğendim açıkçası :D

bahtiyad

bahtiyad

Üye
Bu da benim güncel screenshot birleşimi..(paintle birleştirdim) :aha:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
The Weather Channel yazan uygulamanın adı bu mu?

Kullanan arkadaşlar ismet abi ve bahtiyar arkadaş memnun musunuz bundan?Veri kullanımı nasıl?

bahtiyad

bahtiyad

Üye
The Weather Channel yazan uygulamanın adı bu mu?

Kullanan arkadaşlar ismet abi ve bahtiyar arkadaş memnun musunuz bundan?Veri kullanımı nasıl?

Evet..Nokia imzalı....kota konusunu pek test etmedim..Çok sömüreceğini zannetmiyorum...bana göre en sade,şık ve kullanışlı hava durumu uygulamasıdır... MAğaza linki bu fakat cepten nokia imzalı Weather uygulamasını aratırsan çıkar___

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Evet..Nokia imzalı....kota konusunu pek test etmedim..Çok sömüreceğini zannetmiyorum...bana göre en sade,şık ve kullanışlı hava durumu uygulamasıdır... MAğaza linki bu fakat cepten nokia imzalı Weather uygulamasını aratırsan çıkar___

Accuweather kullanıyordum 3 günde 260mb veri kullandı :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Veri kullanımını nereden ölçüyorsunuz yav :hmmm operatörden sorgulayarak mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
verinin nesini hesaplıyorsunuz ki:islik kullanın gitsin adama demezler mi lmia920 kullanıyor interneti hesapla kullanıor diye:kop:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Derler tabi ama kota aşılınca da ben Lumia'ya demem mi 500mb neyine yetmedi diye :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
PureFood

PureFood

Üye
Bende 1 GB var Avea kullanıyorum, az önce mesaj geldi paketiniz 200 mb'dan az kalmıştır diye :D Daha beş günüm var sanırım :)

PureFood

PureFood

Üye
19 Tl yıkılan paket var. 1 gb internet, 1000 dk Avea içi, 1000 sms var yetiyor. En uygun kontörlü paket bu, o yüzden memnunum kurcalamayayım :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
19 Tl yıkılan paket var. 1 gb internet, 1000 dk Avea içi, 1000 sms var yetiyor. En uygun kontörlü paket bu, o yüzden memnunum kurcalamayayım :D

Konu baya sapmış ama diyemeden edemicem Lumia 920 ye 1gb yetmiyor ben genede az girsemde 15-20 günde bitiyor malesef bendede arkadaştaki paketten var :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Sadece en üst kısmı attım.Alt kısımlara inmek istemedim :)

Bu da Lumia mı ilk aldığım zaman yaptığım düzen ;

Renkler Biraz soluk olmuş :(Dred Zombies Telefonfa çok güzel duruyordu burada siyah tarafı kötü olmuş

- - - Eklendi - - -

Konu baya sapmış ama diyemeden edemicem Lumia 920 ye 1gb yetmiyor ben genede az girsemde 15-20 günde bitiyor malesef bendede arkadaştaki paketten var :D
Bana 1 gb da yetmez 2de olsa yetmez.
Sınırsız paket kullanmak en iyisi tavsiye ederim.
Kıyın paraya :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bende sınırsız var 1 gb den sonra hızı düşüyor. ama mutlaka 1 gb yi aşıyorum lumia 920 ile

Üst Alt