ana ekran ayarları çalışmıyor yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ana ekran ayarları çalışmıyor yardımm
yukledim ve ayarlar/uygulamalar/ana ekrana girip ne yaparsam yapayım sadece menu ekranını yapay yapabiliyorum ekrana nasıl resim koyacağım yada hareketlendireceğim bilgisi olan varmı

pRime.

pRime.

Üye
orada arka plan seçeneği var ona tıkla.

duvar kağıdını seçersen
kilit ekranındaki resim otomatik olarak tüm ekranların arka planı olur

görüntüyü seçersen
altta bir seçenek çıkar. Bu seçenekten 3 ana ekran için tek bir resmi ayarlayabilirsin

görüntüleri seçeneğini seçersen
altta 3 seçenek çıkar buradan 3 ana ekran için farklı resim ayarlayabilirsin.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle bişey yok acaba eski sürümümü? sinüs dalgası falan var.videolara baktım herkestekilerde olan değil.acaba sadece onu nasıl güncellicem güncellemelerdede yok.aslında yapıyo dalga şeklinde ama oda gözükmüyo resimlerde sadece ekranı yana atarken herşeyde yanda hangisini secmişsem küçük renginde çizgisi var.homescreen backgroun uda kullanamıyorum telefondamı sorun var acaba ?

pRime.

pRime.

Üye
bende öyle bişey yok acaba eski sürümümü? sinüs dalgası falan var.videolara baktım herkestekilerde olan değil.acaba sadece onu nasıl güncellicem güncellemelerdede yok.aslında yapıyo dalga şeklinde ama oda gözükmüyo resimlerde sadece ekranı yana atarken herşeyde yanda hangisini secmişsem küçük renginde çizgisi var.homescreen backgroun uda kullanamıyorum telefondamı sorun var acaba ?

ana ekran ayarlarını marketten indirmedin mi?

- - - Eklendi - - -

bir de bulanık yarıçap ve parlaklık seçenekleri yokmu daha altta

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
sadece onlar var.yok abi şimdilik kredi kartı olayını çözemediğim için başka bi siteden indirdim

pRime.

pRime.

Üye
sadece onlar var.yok abi şimdilik kredi kartı olayını çözemediğim için başka bi siteden indirdim

marketten indir dostum ya yapacağın tek şey bi nokia hesabı almak. kredi kartına falan gerek yok. senin indirdiğin eski sürüm kaldır onu.

PalmerTech

PalmerTech

Üye

marketten indir dostum ya yapacağın tek şey bi nokia hesabı almak. kredi kartına falan gerek yok. senin indirdiğin eski sürüm kaldır onu.

paralı oldu ana ekran uygulamaları

PalmerTech

PalmerTech

Üye
pRime.

pRime.

Üye
aynen

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
bende ondan dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt