Amsterdam'A Geldim .. Netim Olmadiqi Icin Sifre Kirdim ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir açıklamada ben yapayım.

Yaptığın şey kul hakkına girer.Bu sebeple ahirette bu netin sahibi ile mutlaka hesaplaşacaksın.Lakin bu kişi müslüman ise bir derece iyi çünkü varsa sevabından vereceksin, yoksa onun günahlarından alacaksın.Bu şekilde belki cehenneme gitmeyebilirsin.Çünkü sevapların günahlarından ağır gelebilir.Ammaaaa... Kişi kafir ise işte o zaman durum değişir.Kafir olan birisinin hakkına girdiğin zaman onunla günah-sevap alışverişi yapamazsın.Çünkü kafirler günaha girmez sevap kazanmaz.Bu nedenden ötürü girdiğin bu hakkın karşılığında cehenneme girmen haktır.Başka türlü hesaplaşma yoktur.Kısaca müslüman ile kafirin ahirette hesaplaşması bu şekildedir.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Nasıl kırdın hacı özelden bi atar mısın?

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bir açıklamada ben yapayım.

Yaptığın şey kul hakkına girer.Bu sebeple ahirette bu netin sahibi ile mutlaka hesaplaşacaksın.Lakin bu kişi müslüman ise bir derece iyi çünkü varsa sevabından vereceksin, yoksa onun günahlarından alacaksın.Bu şekilde belki cehenneme gitmeyebilirsin.Çünkü sevapların günahlarından ağır gelebilir.Ammaaaa... Kişi kafir ise işte o zaman durum değişir.Kafir olan birisinin hakkına girdiğin zaman onunla günah-sevap alışverişi yapamazsın.Çünkü kafirler günaha girmez sevap kazanmaz.Bu nedenden ötürü girdiğin bu hakkın karşılığında cehenneme girmen haktır.Başka türlü hesaplaşma yoktur.Kısaca müslüman ile kafirin ahirette hesaplaşması bu şekildedir.

Korkuttun Beni Be Kardesim Bu Ne Bicim Yorumdur Boylee .. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu başlığına koptum :d:

• Beğen
15097

15097

Üye
Nasıl şifre kırdın yahu :D banada anlatır mısın pmden :hmmm

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
kırmızı sokağa gitmeden bu ülkeye giriş yapma.

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
nasıl kırdın bir kırcam haxbal oynayıp çıkçam

• Beğen
Tepkiler: Türe
15097

15097

Üye
Mazlum, buna gerçekten ihtiyacım var yani şifre kırmaya :) pm'den anlatır mısın lütfen :)

Türe

Türe

Üye
Kırmızıya mı boyamışlar yoksa :hmmm

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Hangi Film Sitelerinden Film indirdin acaba. leechlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...