Amsterdam'A Geldim .. Netim Olmadiqi Icin Sifre Kirdim ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
bi bize gelmez su hizli net :( bu arada resimde bissuru sifresiZ wireless var :hmmm

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Nasil kirdin parolu?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi bize gelmez su hizli net :( bu arada resimde bissuru sifresiZ wireless var :hmmm

şifresiz olduklarını nereden çıkardın? Hepsi böyle gözükür, ve çoğu şifrelidir. Eğer çift tıklarsan sifre sorar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
O Sifresiz Olan Aqlar Belediyenin .. Baqlaninca Telefonla Saat Satin Aliyorsun Ve Telefonundan Gidiyor .. :)

Forumda Bu Sifre Kirma Yontemleride Yasak .. Soyleyemem Kusura Bakmayin .. Banada Cin'Li Bir Arkadas Oqretmisti .. :)

Dunden Beridir Bilqisayarima 7 Tane Her Biri 1 GB Olan Filmler Indirdim .. Net Hala Manyak :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2 tane şifresi olmayan ağ var şifre kırmak yerine onları neden seçmedin:)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
2 tane şifresi olmayan ağ var şifre kırmak yerine onları neden seçmedin:)

Onlar Belediyenin Kardesim .. Simdi Onlara Baqlandim Diyelim Tamam Mi ..

Sadece Bir Sayfa Aciliyor Yonlendirmeli Olarak .. Orda Sana Kac Saat Veya Kac Dakika Satin Almak Istediqini Soruyor ..

Ister Kredi Karti Ile Ister Telefondaki Kredilerin Ile Internet Alabiliyorsun .. Yane Belediyenin Onlar ..

Ve Yasadiqim Sehrin Koylerinde Bile Varr .. =)

- - - Eklendi - - -

çok güzel bi hizmet

Evet Kardesim .. =)

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Türe

Türe

Üye

Onlar Belediyenin Kardesim .. Simdi Onlara Baqlandim Diyelim Tamam Mi ..

Sadece Bir Sayfa Aciliyor Yonlendirmeli Olarak .. Orda Sana Kac Saat Veya Kac Dakika Satin Almak Istediqini Soruyor ..

Ister Kredi Karti Ile Ister Telefondaki Kredilerin Ile Internet Alabiliyorsun .. Yane Belediyenin Onlar ..

Ve Yasadiqim Sehrin Koylerinde Bile Varr .. =)

- - - Eklendi - - -

Evet Kardesim .. =)

Türkiye'de niye yok :zzz:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
olaya son noktayı koyuyorum(çok severim bunu:ehe)
mazlum bilmiyor mu sanki... Demek ki öyle gerekiyormuş öyle yapmış... şifresiz ve müsait bi ağ olsaydı ona bağlanırdı demek ki yokmuş...
Bize sorduğu tek bir soru vardı onu da cevaplamış bulunduk... Hortçular gelin burda size ekmek var :d:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...