Amerikadan iphone 4 getirticem (Yardım?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

markers99

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan iphone 4 getirticem (Yardım?)
Arkadaşlar annem ve 18 yaşından küçük kardeşim şuan amerikada.Onlara söyleyecem 4 tane iphone 4 Gift alacaklar.
Babama sordum defalarca yurtdışına çıkmışlığı var kendisinin,Açıp bakmazlar bile çantalara dedi.Ve anladığım kadarıyla çantalar ayrı ayrı kontrol ediliyor.

Yapacağımız işlemi anlatıyorum,Neresi öyle gitmez nerde hata var yada hata yok diye onaylarsanız sevinirim.

Annem ve kardeşim New Yorkta App Storeye gidip Gift 32 GB 4 tane iphone 4 alıyorlar.Sözleşmesiz.Tanesi 699$ + Gümrük vergisi (?) (Bu iphonelerde sim kilidi mi oluyor nedir,kayıtsız olacaklar pasaporta kayıt edilmeleri gerekecek,değil mi?)

2 sinin de birer tane bavulu birer tane el çantası oluyor.Her çantaya 1 iphone 4 ve diğer eşyalar.

Gümrükte bildiriyorlar iphone 4 leri,Vergisini ödüyorlar.

Sorunsuzca türkiyeye ulaşıyorlar.iphone 4ler simleri kilitli olduğu için değil,KAYITSIZ oldukları için çalışmıyorlar.Bu yüzden alan kişiye Kayıtsızdır diye söylüyorum.

Son 15 günde yurda giriş yaptıkları için telefonların ikisini kayıt ettiriyorum bunları kullanabiliyorum?

Mutlu son?

yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Dawn
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş öncelikle alacakları iphone sim kilidi olamaycak yani tüm hatlarla çalışır durumda olması gerek
gümrükten geçerken dikkat edecegin konu kutularında olmasın daha dogrusu kutusu lazım degilse atsın kutusuz olursa bişi demezler herhangibi bir gümrük bedelide odemene gerk yok sorarlarsa 2 şer telefon kulanıyoruz şirket telefonu deyip geçiştirebilirsiniz kimse size neden 2 telefon kulanıorsunuz diyemez tabiki
türkiyeye geldiginde turkcell bayisinde pasaort ve sahibi ile gidip pasaporta işletmen lazım her pasaporta 2 yıl içinde 1 adet telefon kayıt yapabilirsin kayıt etirdikten sonra güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt