amerikadan iphone 4 alacağm fakat...?

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
amerikadan iphone 4 alacağm fakat...?
herkese iyi günler ya arkadaşlar ben amerikadan sözleşmesiz iphone 4 alacam ve pasaporta flan kayıt ettirmeyeceğim jailbreak mıdır nedir ondan yapacam.neyse asıl soruya gelelim diyelimki benim iphone 4 bozuldu tabi yurtdışından aldığım için garantiside yok ben bu telefonu kvk ya yollasam bir sorun çıkarmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sorun çıkmaz ama baya bir yüklü para ödersin..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
herkese iyi günler ya arkadaşlar ben amerikadan sözleşmesiz iphone 4 alacam ve pasaporta flan kayıt ettirmeyeceğim jailbreak mıdır nedir ondan yapacam.neyse asıl soruya gelelim diyelimki benim iphone 4 bozuldu tabi yurtdışından aldığım için garantiside yok ben bu telefonu kvk ya yollasam bir sorun çıkarmı?
banada alsana yada gelince haber ver birlikte bakalım şu alete tek başına bakınca bişey anlamazsın:bye2:

M3L!H

M3L!H

Üye
Ben de almayı düşünüyorum iPhone 4'ten :D Bana da haber verirsiniz dimi? :naughty:

mustafa

mustafa

Üye
:D bende almanyadan getirteceğim. sivasta ilk kullanan ben olacağım inşallah :D

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
bizim kuzenin demesine göre sözleşmesiz 590$ mı neymiş

meydanmarket

Üye
590 dolarsa bizede alsın 50 dolar fark veririz

--------------- Ekleme ---------------

bolulu

enesuzel

Üye
590$ ı baya geçer, ilk çıktıgında 750$ dan aşşağı bulamazsın ben sözleşmeli al derim eğer amerikada ikamet ediyorsan. AT&T nin feature larından faydalanabilirsin college'a felan gidiyorsan contract sign etmeyince texting 'e felan baya para ödüyorsun. Zaten unlock çıkarmı çıkmaz mı oda bilinmez, al at&t den temiz telefon kullan unlock felan paranla rezil olma.

Revengeful

Emekli Yönetici
bende ilk fırsatta alıcam

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
590$ ı baya geçer, ilk çıktıgında 750$ dan aşşağı bulamazsın ben sözleşmeli al derim eğer amerikada ikamet ediyorsan. AT&T nin feature larından faydalanabilirsin college'a felan gidiyorsan contract sign etmeyince texting 'e felan baya para ödüyorsun. Zaten unlock çıkarmı çıkmaz mı oda bilinmez, al at&t den temiz telefon kullan unlock felan paranla rezil olma.
:D walla ben senin o dediklerinden anlamam kuzen dedi yurtdışından aldıracam ben dedi ii dedim banada al dedim.hele bi çıksın bakalım

carantinas

carantinas

Üye
arkadasım bence cihaz once tr ye gelsin sonra almayı dusun tr ye geldikten sonra sebeke ve bir cok konuda telefonlar kırılmaya ugruyor ve bu sayede tr ye geldiginde hic bi sorun yasamassın once tr ye gelmesini bekle derim..

caner90

caner90

Üye
ne zmn gelicek İPhone 4

rapman

rapman

Üye
ne 590 ı ne 750si sözleşmesiz 277 dolar !

Üst Alt