Amerikadan Gelecek Olan İphone 4s Kırılıp Burada Kullanılabiirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan Gelecek Olan İphone 4s Kırılıp Burada Kullanılabiirmi?
Arkadaşlar 4 ay sonra amerikandan iphone 4s gelecek bu cihazı burda kullanabilirmiyim.Bazı arkadaşlar sorun oluyor diyor.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Türe

Türe

Üye
pasaporta kayıt ettirirsen sorun olmayacağını düşünüyorum ama iyi bilen birine sormak lazım tabi

meftun71

Üye
Türk Pasaportu olan bir kişiyle birlikte gidip kayıt yaptırman lazım. Ayrıca o pasaport sahibi adına bir hat alıp kullanman lazım. Çünkü sadece o hattı çalıştırıyor telefon. Benim Turkcell Tim de duyduklarım bunlar..

sbhas

Üye
Türk Pasaportu olan bir kişiyle birlikte gidip kayıt yaptırman lazım. Ayrıca o pasaport sahibi adına bir hat alıp kullanman lazım. Çünkü sadece o hattı çalıştırıyor telefon. Benim Turkcell Tim de duyduklarım bunlar..

peki piyasadaki pasaport kayıtlı uygun fiyattan satılan telefonlara ne oluyor , illa o pasaport sahibinin üzerine mi hattın olması lazım , satarken diyorlarki tak kullan istedigin hattı , pasaportada kayıtlı sorunsuz diye , yardımcı olurmsun acaba kardeş

zaferozkan

zaferozkan

Üye
simkart olayını bilmiyorum da güncelleme yapmaman gerekecek

sbhas

Üye
sagolasın yardımlar ıcın

Emre-45

Emre-45

Üye
simfree alman lazım arkadasım simlock alırsan kullanamazsın

minutari

minutari

Üye
Pasaport kaydı yaptırdığın kişinin üzerine bir hat olmasına gerek yok. Kendi hattını takip kullanabilirsin. Eğer cihazı daha almadan ise simfree cihaz aldırmaya bak. Aksi durumda simdilik tel özelliğini çalıştırmasın.

sbhas

Üye
Pasaport kaydı yaptırdığın kişinin üzerine bir hat olmasına gerek yok. Kendi hattını takip kullanabilirsin. Eğer cihazı daha almadan ise simfree cihaz aldırmaya bak. Aksi durumda simdilik tel özelliğini çalıştırmasın.

sagol yardımların ıcın , simfree aldırdım

dogankalkan

dogankalkan

Üye
yanliz jailbreak icin beklemen gerek hala yok 4s icin ipad 2 de bu gidisle zor da cikacaga bnziyor jailbreak de olmadan bi ise yaramiyo ...

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
​Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

ElectronTel

Üye
Pasaportun varsa eğer turkcellde yapıyorlar :)

ozi70

Üye
selam sagopakajmer61

kendim almanyadan katiliyorum sana iphone hakkinda sunu söyleyabilirim bu yurtdisindan gelen her iphone icin gecerili bir cok ülkelerde iphon kontratli alindigi icn ilk önce sim lock olmadigindan emin olman lasim demek istedigim su ki her sim karti kullanimina acik olmali gerekiyor

kayit islem hakkinda sunu söyleyebilirim yurdisindan gelen herkes türkiyeye giris yaptigi tarihten itibari ili 4hafta icinde üzerine bir telefon kayiti yapabilir amma sadece 2 yilda bir tane gerekli olan pasaportu üzrinde giris damgazi arti
aveada ise avea Nr
turkcell ise turkcell
Nr vodafon ise vodafon Nr
gerekiyor kendisine ayit olmasi gerekmiyor islemden zonra verilen Nr ya bir SMS geliyor islemler yapiliyor diye bir iki gün icinde bu zeifada

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

iphone IMEI Nr sorguluyabilirsin islem gerceklesdiginde orada Yolcu beraberi kaydedilen cihaz olarak islem tamamlanmis olur

dedigim gibi SIM Lock olmasin kayit islemi problem degil yurtdisindan gelen birini taniyorsan

umarim yardimci olabilidim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...