Amerikadan Galaxy S alıcam(new york)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delisym

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan Galaxy S alıcam(new york)
amerikada galaxy s captivate adıyla at&t tarafından satılıyor kontratsız alıp trde pasaporta işletip kullanmayı düşünüyorum bazı sorularım var ny bu cihazı sim kısıtlaması olmadan(turkcell ile kullanıcam) kontratsız alabileceğim bi yer varmı? burada android market update vs sorunlar çıkarırmı?

şimdiden sağolun:oke:

Lacrymosa

Üye
Bir teknoloji markete gidip alırsın. Alma kısmında sorun olmaz. Dönüşte kaydettirirsin. Paşalar gibi kullanırsın.

delisym

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol peki bu sim kilidi olayı var mesela sadece at&t kullanabilirsin gibi onu nasıl anlayacağım bide ne varmı bildiğiniz satan bi yer manhattan civarı?

acacia

acacia

Üye
ben captivate kullanıyorum. unlocked aldım oradan, geldiğimde pasaporta kaydettim ve sorunsuz kullanıyorum. 2.2 froyo ya da kendim yükselttim. xda forumundan yararlanarak. ama vibrantın kamerası daha iyi diye öğrendim sonradan onu da bi araştır istersen.

delisym

Üye
    Konu Sahibi
unlocked satıldığını bilmiyordum nereden kaça aldığını hatırlıyormusun ? bide benim için pek bi önemi yok ama meraktan soruyorum türkçeleştirme mümkün mü?

FQXT

FQXT

Üye
Gold'dan al paralel ıthalat sorunsuz beyaz galaxy s aldım bende guncelleme falan sorunsuz market hepsı var ..

delisym

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatlardan haberin yok galiba ucuz diye amerikadan alıcam bu arada unlocked alan arkadaş senin telin üzerinde at&t yazıyomuydu?

acacia

acacia

Üye
evet at t yazıyor, mecbur yazacak zaten bir gsm hattının ismi. ben ebayden almıştım 350 dolara. unlocked olmasa bile çok basit yollarla unlocked yapabiliyorsunuz. türkçe gerek olmadığı için araştırmadım açıkcası ama menülerinde ve güncelleştirmelerinde türkçe bölge seçimi olarak çıkmıyor.

Ddcay

Ddcay

Üye
türkçe yapmak basit sadece yükleyeceğin paketi kıta olarak seçip indirdikten sonra türkçe zaten seçeneklerde çıkıyor.

alanzınho

Üye
yokkk çikmazz bede de varrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...