NeoV
Üye
-
Konu Sahibi
-
gpu-z programını indir kaç bit ögrenirsinYa casper'ın birşeyi yok ekran kartını çok merak şeyettim.
Nasıl?
gpu z bile çözememiş bu kartıİNTELi kullanıyordu o sırada pc.programdan ati seçtiğim için 0 galiba. Baksana toplam bellekte 0 mb gözüküyor.
Ay evet ya.Ne yapmış casper böyle ama şu gerçekki ram ve ekran kartına oranla en iyi pcsi bu çıktı. Neyse ya dua edeyim 96 shader çıksın. da Sims 3 te 55-60 fps verirken metin 2 de niye 10 fps verdi çözemedim.
10 musasirdim oyunda kac fps verdigine ne ile bakabiliriz acaba bir de ben denemek istiyorum
İsterse gtx570-580 kartın olsun internetin iyi degilse ve serverler cok doluysa az fps verir ve kasarak oynarsin online oyunlarda.
Oo haci busy e girilir mi yahu hele ki metindeben pvp takiliyorum artik samanlar cok guclu 79 ken 105 ligi 3 skillde yatirdim
Arkadaşlar dün Ati HD 6610 Ekran kartlı bir pc aldım. Görevli bana 128 bit ve 96 shader dedi. Aldım geldim bf3 falan filan kasmadan oynuyorum fakat çok esrarengiz bir kart.Casper'ın sitesine mail attım bit ve shader değerini öğrenmek istediğini söyledim. Sizde Casper ve AMD'nin sitesine girip iletişime geçer misiniz? Benim için. Kartın bit ve shader versiyonunu sorun lütfen. İlk kime mesaj gelirse lütfen buraya yazsın. Hadi birlikten kuvvet doğar. 64 bit ise teknosa'daki görevlenin kafasında parçalayacağımda.
*Ati Radeon Mobility HD 6610 (3 gb -1 gb ayrılmış.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?