Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milletin 2 dakikalık konusuna 5 mesaj yazılırken bizim 10 aylık konuda 1 mesaj yok :S Neyse bende var Ambulance remix.. 10 Kasım'a uygun değildir herhalde İstersen yüklerim
slm arkadaşlar cam kırılma sesi arıyorum olan varsa linki buraya koysun (mp3)
guccu1
Üye
buyur kardeş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dogandoganay
Üye
sağolun
figo976
Üye
eyw hacı aga
akif46
Üye
ambulans remix yollarmısınız
--------------- Ekleme ---------------
yollasana kardeş yha lazımda
alexo
Üye
teşekkür
Mustafa Dümen
Üye
Himm.. isteklerin gerçekleşmiştir umarım
akif._.46
Üye
ömer asd ambulance remix link atarmsn_ acilL
evrolgentr
Üye
lan bune siren sesi istedik yuh ayıp bhe
hackymn
Üye
çok tesekurler dostlar
mavihilal
Üye
teşekür ederim
vedat113
Üye
Yaa arkadaşlar bana da eskiden 10 kasımda saat 9 :05 de siren sesi çalınırdı. Bana o sesi bulur musunuz ? 2 günümü ayırdım ama hiçbirşekilde bulamadım. Deli olmak üzereyim eğer bulursanız çok mutlu olurum.
Lütfen yardım edin !!!...
Bu arada belirteyim. Saygı duruşu değil atatürkün cenazesinde çalan o uzun siren sesini istiyorum
Bu arada belirteyim. Saygı duruşu değil atatürkün cenazesinde çalan o uzun siren sesini istiyorum.