enterneoll Üye Furkan Emekli' Alıntı: Özenti ? Genişletmek için tıkla ... s4'de bulunan bir özellik bu
enessrsy Üye Nokia N9'da aynı şekilde olmasa bile çok daha önce yapmıştı bunu nokia. enterneoll' Alıntı: s4'de bulunan bir özellik bu Genişletmek için tıkla ...
Nokia N9'da aynı şekilde olmasa bile çok daha önce yapmıştı bunu nokia. enterneoll' Alıntı: s4'de bulunan bir özellik bu Genişletmek için tıkla ...
Sensation Emekli Yönetici Nokia, Lumia 520 ve 521'e bu özelliğin gelmeyeceğini açıkladı. Diğer tüm Lumia modellerine gelecek.
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: Lumia 520 ve 521'e bu özelliğin gelmeyeceğini Nokia açıkladı. Genişletmek için tıkla ... Bunu geçen hafta forumda ilk ben belirtmiştim. Donanım kısıtlamaları nedeniyle Glance Screen özelliği Lumia 520'ye gelmeyecek. http://www.maxicep.com/windows-phon...-saati-ve-fm-radio-hk-818433.html#post6283784
Sensation' Alıntı: Lumia 520 ve 521'e bu özelliğin gelmeyeceğini Nokia açıkladı. Genişletmek için tıkla ... Bunu geçen hafta forumda ilk ben belirtmiştim. Donanım kısıtlamaları nedeniyle Glance Screen özelliği Lumia 520'ye gelmeyecek. http://www.maxicep.com/windows-phon...-saati-ve-fm-radio-hk-818433.html#post6283784
OozyStaw Üye @Sensation 'un attığı videoda fark ettiniz mi bilmiyorum ama menü geçişlerinde efek var gibi ana ekranda aşşağı yukarı giderken ya da kameradan kaynaklanıyordur bir bakın dk 1:15 - 1:20 arası
@Sensation 'un attığı videoda fark ettiniz mi bilmiyorum ama menü geçişlerinde efek var gibi ana ekranda aşşağı yukarı giderken ya da kameradan kaynaklanıyordur bir bakın dk 1:15 - 1:20 arası
serecans Üye lcd ekranlarda nasıl yaptılar acaba - - - Eklendi - - - şu videonun da mobil link ini ekler misiniz sensation ın eklediğini
lcd ekranlarda nasıl yaptılar acaba - - - Eklendi - - - şu videonun da mobil link ini ekler misiniz sensation ın eklediğini
OttomaN TigeR Üye tgoksen1' Alıntı: 620 yede gelıyor ozaman bu ozellik Genişletmek için tıkla ... 520 hariç diğer cihazlara geleceği açıklandı. serecans' Alıntı: şu videonun da mobil link ini ekler misiniz sensation ın eklediğini Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tgoksen1' Alıntı: 620 yede gelıyor ozaman bu ozellik Genişletmek için tıkla ... 520 hariç diğer cihazlara geleceği açıklandı. serecans' Alıntı: şu videonun da mobil link ini ekler misiniz sensation ın eklediğini Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Furkan Emekli Üye enterneoll' Alıntı: s4'de bulunan bir özellik bu Genişletmek için tıkla ... Tamam S4'te var. Başka telefonda olunca özenti mi oluyor ?
enterneoll' Alıntı: s4'de bulunan bir özellik bu Genişletmek için tıkla ... Tamam S4'te var. Başka telefonda olunca özenti mi oluyor ?