Aman Allah'ım Eski Maxicep Geri Mi Geldi..????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aman Allah'ım Eski Maxicep Geri Mi Geldi..????
Hepinize iyi geceler arkadaşlar.

Uzun zamandır sitede bulunmuyordum öss dolayısıyla yoktum. Artık son 3 aya girdik ama günde 2-3 saatte olsa internette bulunabileceğimden dolayı maxicepede geri geldim sanırım öyle gözüküyor. :yuru

Sanki eskiye dönüyoruz gibi ne dersiniz? Önce Ahmet abi (a21a), Uzun süre sonra Murat abi (Defector), bayadır siteye girse bile çok fazla ilgilenemeyen Gökhan ve en son olarakta şuandan itibaren bende burada olduğuma göre..

Ne duruyoruz eğlenceye kaldığı yerden aynen devam...:alkis

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tekrardan hoşgeldin.... :spr

Ozan

Ozan

Admin
tekrardan hosgeldin !
Sitenin bekledigi isimlerden birisin uzun zamandır.
hayırlısı olsun

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hoşgeldin ahmet

MagNum

MagNum

Üye
hoşgeldin tekrardan ;)

jöly

Üye
hoşgeldin tekrar...inşallah eski maxi geri gelecek..haberci ve zero da gelirse tam süper olacak..:)

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
yönetim bakımından eskilerle çalışmak sizin için ne kadar eğlenceli görünüyorsa bizde zamanımızdaki üyelerin hepsiyle olmak isterdik...hepsiyle paylaşmak, hepsiyle konusşmak!

umarım o da olur.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende eski üyelerle beraber olmak isterdim ama gidene dur diyecek halimiz zorla mesaj yazdıracak halimiz yok.

Kalan sağlar bizimdir hergün yenileri eklenecektir aramızda. ;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Zaten buradaydın adaşım..:) görevine hoşgeldin.

Ve birşey söylemeden geçemiyeceğim.. bazen forumda sürekli tekrarlanan bir laf var.. nerede eski maxicep diye.. sanırım buna bir açıklama gerekiyor ve aslında açıklama biraz kendimizde. bütün forumlarda böyledir.
zamanla eski rağbetini kaybeder. maxicep symbian dünyasının ortaya çıkması ile var oldu.. hepimiz elimize birer symbian telefon aldık.. sürekli dosya takip ettik. dosyayı takip için üye olduğumuz sitelere her gün girip
çıktık. tabiiki bir hareket sözkonusu idi.. dikkkat edilirse bu alanda alışılmışın dışında pek hızlı bir gelişme yok
bu yavaşlık dolasıyle forumlara yansıyor. üyesi olduğum bir başka sitede de durum aynı..
yani Maxicep e birşey olduğu yok..

işte Maxicep, işte siz ve işte yönetimde hemen hemen eski kadro.. özlenecek ne varsa herşey burada..
herşey hepimizin elinde.. :)

DefectoR

Ahmet abi ben forum olayına uzun süreden beri girdiğim için şöyle bir benzetme yapıyorum. Ben forumu bir okula benzetirim, her bölümü de bir sınıf olarak düşünürüm. bizlerde öğrencileri...

Kim öğrenciler geliiiir, mezun olur gider, güzel anıları ile, kimi öğrenciler okulun kurallarını ihlal eder okuldan uzaklaştırılır. Kimileri de hababam sınıfı misali bu okulda kalıcıdır, bu okulun diğer okullardan tek farkı başımızda hocalarımızın bulunmaması ve devamsızlık sorunumuzun olmaması, kendi kendimize öğreniyor ve paylaşıyoruz sevincimizi, hüznümüzü, bize düşen bu okulu en iyi şekilde var olması için çabalamak. En son yaptığım izmir buluşmasında Ahmet abimiz şöyle bir kelime söyledi, "Ozan artık maxi senin şahsından çıktı artık bu site herkesin oldu" bunu söylemekteki amaç bu sitenin tek bir kişiye değil hepimize ait olduğudur. Kimse kendi malına zarar vermek ister mi?

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hos gelmissin..

volkanik546

volkanik546

Üye
Hoşgeldin ahmet. Bende hoşgeldim & hoşbuldum. :ehe

:alkis

mAd_girL

mAd_girL

Üye
vayy bee bi ben eksikmişim :P::P şaka şakaa

jöly

Üye
hoşgeldin tatlım...:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siteye ne olmuş açıkçası merak ediyorum. Sanki o eski aktif üyelerin üzerine ölü toprağı serpilmiş hepsi uyuyor.

Çözemedim bi türlü. :(

__Midas__

__Midas__

Üye
herkes burda,ne güzell..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
hoşgeldin ;)

Exalans

Exalans

Üye
hoş geldin dostum siteye seni görüp katılmıştım yıllar geçti.

Altun.

Altun.

Üye
ben şahsen alınıyorum eski maxicep felan sanki yeni üyeler kaale alınmıyor onlar forumu ayakta tutamıyor gibi bir hava var. 2005 yılında üye oldum ve hep aynı başlık "ESKİ MAXİCEP"

anlayamıyorum....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
"Eski Maxicep"ten kasıt forumdaki her bölümün aktif olması, "Eski üyeler"den kasıt; forumun şuankinden daha eğlenceli olması; bilgili eski üyelerin hiç çekinmeden bilgilerini paylaşmasıdır. Sitede önceden de eski üyeler vardı, birbirini ne kadar çok tanıyan olursa forumda bilgi paylaşımı daha zevkli olur. Sırf arkadaşlık zevkini tatmak için az sabahlamadık burada. Ve yalana gerek yok; sitenin ilk üyeleri olmadığında yeni üyelerin kaynaşma döneminden geçmesi nedeniyle site biraz soğuk kalıyor; tabii bu bazı bölümler için geçerli.. Ahmet'İn vurgulamak istediği de buydu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt