elmyra Üye bir insan ancak bu kadarr sorunlu olabilir bende alttakine çiğnenmiş sakızlarımı bırakıyorumm
elmyra Üye tırnaklarım çok uzun bende hiç kulllanmadığım bir tırnak makasınıı bırakıyorummm miras olarak
ALpeRenBuGRa Üye Istanbulda Yasayan Bir Sivasli Ancak Boyle Seyler Birakabilir Sende Kalsin Tirnak Makasin. Alttakine 6 Milyarlik Borcumu Miras Birakiyorum....
Istanbulda Yasayan Bir Sivasli Ancak Boyle Seyler Birakabilir Sende Kalsin Tirnak Makasin. Alttakine 6 Milyarlik Borcumu Miras Birakiyorum....
ALpeRenBuGRa Üye Cok Güzel Hani Nerde??? Insan Sozunde Durur. Birakamayacaginiz Seylerin Sozunu Etmeyin Ayip Oluyor Ha !....
Cok Güzel Hani Nerde??? Insan Sozunde Durur. Birakamayacaginiz Seylerin Sozunu Etmeyin Ayip Oluyor Ha !....
ALpeRenBuGRa Üye Sivasli Degil Mi Iste Kelime Oyunu Yapiyor.. Alttakine Eger Istanbulda Yasiyorsa Istanbulda Sivasspor'un Yapacagi Herhangi Bir Lig Maci Icin Bilet Birakiyorum
Sivasli Degil Mi Iste Kelime Oyunu Yapiyor.. Alttakine Eger Istanbulda Yasiyorsa Istanbulda Sivasspor'un Yapacagi Herhangi Bir Lig Maci Icin Bilet Birakiyorum
TURKISH POWER Üye Konu Sahibi boyum 1.85 oldugundan dolayı 43 numara bana olmaz...,ıstemem... o zaman bi gömlek bırakıyorum