Alternatif ve hızlı bir tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
Güzelll :)

memo891891

Üye
Mükemmel bişey eline saglık opera halt etsin yanında :)))

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
vay be öyle demek

koray670

koray670

Üye
Tuttum bu programı skyfire gibi valla tavsiye ederim facede hemen hemen her video açılıo deneyin bence :)

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
hadi yha denemedim daha

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

msdef

msdef

Üye
teşekkürler

kundak89

kundak89

Üye
ya bı ara gırıyordum operaya sılındı hangı surumdu hatırlamıyorum.telefon n70 uygun da bulamadım neredeyse bırcogunu ındırdım fakat 0.facebook ile tarayıcınız yumlu deıl dıor m.faceye yonlendryor yardım edın

rusen23

rusen23

Üye
çok iyi saol arkadaşım

ihsanca

Üye
ben denedim emin olun opera bu programdan çok daha hızlı ve bir okadar da kaliteli

yumurjack

yumurjack

Üye
skyfire daha iyiydi ama onu da ben çözemedim hala ya. prefs dosyasını kabul etmiyo telefonum :( saol yine de bunu bi deniyim

kerzami

Üye
Malesef flash desteği yok

seriqatil1

Üye
face videoları oynatıyormu oynatmıyormu deneyenler yazarsa iyi olur arkadaşlar

umtsahin

Üye
digia@ browser kitliyor. 5 para etmez bence opera10.1 güzel
hatta telefonun kendi tarayıcısı bile güzel digia@ dan

bymen07

Üye
benim ilk kullandıgım web browser buydu fena sayılmaz ama çok kısa zamanda sorun çıkarmaya başlıyor ve fazla özellik yok,telefonun kendi browserine alternatif olabilir ama ucweb yada operanın yanına yaklaşamaz bence,paylaşımın için yinede teşekkürler arkadaşım

linüx

Üye
bir deneyelim

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
teşekkürler

marko16

Üye
hızlı diyen arkadaşlar bu browseri 5800 damı denediniz telefonu kırasım geldi nette gezineyim dedim sadece
video izleyecem derseniz epey bir beklersiniz bu arada telefon devre dışı sayfayı bulup açmadan ne kapatabiliyorsunuz nede çıkabiliyorsunuz direk bataryaya dalmak zorunda kalıyorsunuz kahredici bir uygulamadan başka bir şey değil
ben denedim beğenmedim bunlar bana ait izlenimler ve açıklamalar umarım yanıltıcı olmam denemeden öğrenilmiyor ne yazıkki :kotu:

hgb5

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

xenon56

xenon56

Üye
opera 6.5 mini en hızlı en stabil :) ikinci favorim ucbrowser 7.5 üçüncü favorim telefonun kendi browseri dördüncü ise opera 11 ama çok fazla ram kullandığı için kullanmıyorum opera web browser i ...

Üst Alt