Tavsiye Alt taraftaki kapak kırıldıı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Alt taraftaki kapak kırıldıı
arkadaslar s5 telefonumn sarj ve usb girisini kapatan kapak kırıldı ne yapabilirim ya

karansa

karansa

Üye
Tam olarak neresi olduğunu anlamadım ama batarya kapağını diyorsan makul bir ücrete satın alabilirsin. Ancak sarj girişinin bulunduğu bölüm kasaya giriyor. Yeni bir S5 kasası alıp taktırman dışında başka bir çare gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak neresi olduğunu anlamadım ama batarya kapağını diyorsan makul bir ücrete satın alabilirsin. Ancak sarj girişinin bulunduğu bölüm kasaya giriyor. Yeni bir S5 kasası alıp taktırman dışında başka bir çare gözükmüyor.
sarj yerini kapatan kapakcik kırildı ufak parça

karansa

karansa

Üye
Ufak parça bulunur mu takılır mı bilemiyorum. Kasa alırsan komple yenileniyor ama masrafa değmez sanırım. Herhangi bir sorun yaratıyor mu senin için? Sadece görünüm amaçlı rahtsızlık mı duyuyorsun.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer kapağı o bağlantısı olmadan tutabiliyorsa öyle kullanın ama hiç bir şekilde tutmuyorsa su geçirmezlik özelliğine elveda diyebilirsiniz samsung servisine aş vurun onlar bu duruma ne diyecekler

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ufak parça bulunur mu takılır mı bilemiyorum. Kasa alırsan komple yenileniyor ama masrafa değmez sanırım. Herhangi bir sorun yaratıyor mu senin için? Sadece görünüm amaçlı rahtsızlık mı duyuyorsun.
sadece gorunum amaçlı rahatsızlık veriyor bi dunya para verdik sonuçta amıral gemisi nasıl kopuyor anlamadım
eğer kapağı o bağlantısı olmadan tutabiliyorsa öyle kullanın ama hiç bir şekilde tutmuyorsa su geçirmezlik özelliğine elveda diyebilirsiniz samsung servisine aş vurun onlar bu duruma ne diyecekler
100 tl para istiyor ufacık parçaya gitti gidiyorda komple kasa 100 tl kafayı yemişler ya

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sen sakın servis dışında başka bir yere kasa falan değiştirtme çünkü cihaz su geçirmezli yüzünden biraz hassas eğer yanlış bir hamle ilerleyen zamanlarda su kaçırıp daha büyük hasarlar verebilir şarj ve pc bağlantısı dışında fazla kullanmıyorsanız sabrınızın yettiği kadar kopmuş kapağı takıp kullanın
eğer çok sıkıntı veriyorsa bence 100 tl fazla ama değiştirmek cihazın sağlını daha iyi yönde etkile ancak ben bundan ssonra suyla fazla uğraşmam değersede hemen kurularım diyorsanız 100 tl çok gereksiz bir fiyat

• Beğen

Üst Alt