PixelWolf
Üye
-
Konu Sahibi
-
kullanamaz mıyız ki neden kullanmayalım? bazı yönlerden çok güzel telefon nokialarYıl olucak 2013 hala nokia kullananlar var
yok kalsın
bir türkcell bayisine git kurcala biraz ne demek istediğimi anlarsın
yok kalsın
Samsung istemiyor zorla mı aldıracaksınız halla halla.
Ama kuzum, Neo v çok iyi bir cihaz. 701'den kat kat iyi.
neo v de iyi cihaz ama çok radyasyon yayıyorandroid'in kullanımı her telefonda neredeyse aynı bunuda belirtiyim
Samsung istemiyor zorla mı aldıracaksınız halla halla.
Ama kuzum, Neo v çok iyi bir cihaz. 701'den kat kat iyi.
Arasında sadece 3 mp kamera farkı var.neo v değil de neo olsa dediğine katılabilirdim
Yıl olucak 2013 hala nokia kullananlar var
neo v değil de neo olsa dediğine katılabilirdim
kırmaya çalışıyorum ama hala çok kıramadım aşırı kalın bir duvar örmüşüm herhalde o duvarı örmek babamın samsung ve tuşlu bir telefonu 2 gün kurcalamakla oluştu biliyor musun? özellikle şu fotoğraf çekince belleğe atmak zorunluluğu olması gıcıktı belleğe atsam da atmasam da bellek dolu diyo gidiyom siliyom 10 tane şey 1 tane foto çekiyorum
bence samsunglarla arandaki ön yargıyı kır onlar eski samsunglar gibi değil
İki telefonun arasında 3 mp kamera haricinde bir fark yok.
Yemişim sar değerini.
Bana fark etmez isterse 10 olsun değer. Çok telefonla konuşmadıktan sonra sar değeri pek enterese etmiyor.
Kullanım aynı ama, bir belleden kat kat iyi.
Sar tartışmalarını hiç anlamıyorum. Eskiden LG KP320 F/P bir telefondu. Yorumlarda yine sar değerini gösterip satın almayanlar vardı. Ben aldım hiç sorun olmadı. 3 yıl kullanıldı o telefon. 1 yıl ben 2 yıl annem kullandı.
Merak ediyorum sar yüzünden önemli hastalıklar geçirmeye başlayan oldu mu? Bence baz istasyonları daha çok radyasyon yayıyor.
Sar olayına çok takılmamak lazım bence.
- - - Eklendi - - -
3 yıldır kullandığım Nokia 5230'un sar değeri "1.08 W7kg" imiş. Bunu yeni öğrendim. Ama grip ve nezleye bile çok daha az yakalanıyorum 4 sene öncesine göre. Kaldı ki başka hastalıklar hiç olmadı.
Nokia 3310 u tekrar üretse gider alırım
+1 En azından dayanıklı telefon uzun süre idare ediyorXperia Pro'm bozulursa diye garanti olsun diye bir köşeye koyardım
Evet bendede geleceğe teminat olarak sakladığım 2 tane çalışan 3310 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?