Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
bide bunu aldım glass ikonları severim bakalım telde nasıl duracak oda önemlinihayet bitti 8. sayfada toplam 10 tane almışım yeter, bunlar baya idare eder bizi ama açıkçası go dan daha kaliteli temalar beklerdim next launcher ın temaları bile çok daha kaliteli go dan. Teşekkürler...
evet şimdi yükledim ikonlar hoşuma gitti güzel durdu teldesana bişey sorayım bide. ben bu canlı temayı yükledim ana ekranı hoşuma gitti soldaki home tuşuna basınca noluyo diye merak ettim basıtım normal go nun ev ekranlarına döndü tekrar o ekrana geçmenin bi yolu varmı yoksa bi kere basınca bi daha geri dönüşü yokmu aslında aynı ekrana dönmenin bi yolu vardır muhakak ama bi türlü bulamadım sen biliyo musun?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok kardeşim dalga yok bunda. yahu nereye gitti tema marketten kaldırmışlarsen gördünmü o linke tıkladığında geldimi yoksa not found mu dedi? şöyle anlatayım temayı ilk uyguladığında ekrandaki gibi oluyo sağ altta menü tuşu ekranda kısayolllar falan görüntü güzel. ben sol alttaki home tuşuna bastım normal go launcher ekranına geçiyo başka tema uyguluyorum yine bunu seçiyorum bu görüntüdeki ekran bidaha gelmiyo. sorduğum bu ekranı nasıl geri getirebilirim?
bende senin paylaştığını indirdim zaten adı zarkişte burda sen zahmet etme aramak için
Zark GO Launcher Live Theme v1.1 (Unlocked) - MaxiCep
Klasör düzenini sevdim link verseneşimdi gördüm yaa kafaya bak o yuvarlağı o kadar uyumlu yapmışlar ki ben onu duvarkağıdının bi parçası sandımtamamdır teşekkür ettim bikaç güzel tema buldum bu nasıl benim hoşuma gitti
Temalar eski heralde tedavulden kalkmışdur bayadır paylaşımda bulunmuyodum ben paylaşam bunuyalnız markette bile yok bu temalar anlamadım konuyu açtım indirebilirsin kardeşim
Ohoo sende kocadiysan biz olelim daha sende cok is varyok ya gaz verme asıl ben gocadım garisen istedin diye paylaştım bunu yoksa ben çoktan emekliye ayrıldım bile zaten dosya paylaşımını çözemedim ki konu açarken dosya seçe tıklıyorum ne resimleri nede apk ları görüyor bende normal sitelere upload ettim gayrı
iş varda pek uğraşasım yokbi başladım mı paylaşım işine hastalık oluyo bende symbian da çok paylaşımım var zor bıraktım eğer şimdi bida başlarsam hızıma yetişemezsiniz haberiniz ola evet 4.4.2 - Z1 lere 4.4.4 geldi bize de gelse gayrı iyi olacak
Bide aklında bulunsun telefondan dosya yüklemek için xplore işe yarıyor ,kendi dosya yöneticisini görmuyor sanırımYokbbaşlamıyım ısrar etme :-D saolasın bi dahakine deniyim :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?