Alman Annası üzerine Türkiye Sürümü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elitetr

Üye
    Konu Sahibi
Alman Annası üzerine Türkiye Sürümü?
Birçok arkadaş aynı şeyi merak ediyordur eminim. Şuan bende alman annası v22 yüklü, güncelleştirmeler çıkıyor tr sürümüne geçmek istiyorum ancak v24.01 gözüküyor, şimdi bunu güncellesem alman annasının v24 ümü olcak yoksa tr annasının v24 ümü olacak?
İşimi sağlama alıp versiyon düşürüp v14 de sonra tr güncellemelerini yapıyım diyorum ama bu seferde dead phone felan düşersek vs... uzun iş kısacası.
Sizlerden fikir istiyorum ne yapmam gerekiyor orjinal tr annası kullanabilmem için.
Cihaz: 059c383 ürün kodu. c6-01 rm-718

Acil cvp bekliyorum, tşkler

----------Eklendi @ 14:30:54 ---------- Yazıldı @ 13:16:07 ----------

Hiç bilgisi olan yokmu bu konuda?, alman annası yüklü arkadaşlar tr annaya nasıl geçiş yaptınız?

mfb2

mfb2

Üye
Dostum kökten çözüm flash ile orjinal türkçe annası yükle :)

elitetr

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm hata veriyor communication error diye, öyle yapim dedim onuda yapamıyoruz :\

mfb2

mfb2

Üye
Navifirm hata veriyor communication error diye, öyle yapim dedim onuda yapamıyoruz :\
nvifirm e gerek yok forumda konusu var orjinal turkey anna download linkleri diye ordan telefonuna uygun olanı indir flashla

elitetr

Üye
    Konu Sahibi
tmm tşk ederim

elitetr

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim, phonix de sorun çıkardı, direkt ovi suite ile güncelledim babalar gibi çalışıyor, v22 den farkını anlamadım açıkcası ancak bi sorun var gibi.
telefonu ilk aldığımda çok ısınıyordu üstelik oyun felan oynamadan. alman annası ile o sorun gitmişti ancak tr ye geçtim yine aynısı, acaba zamanla düzelen birşeymi, veya genelde böylemi? Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı bilmiyorum. Sanırım çözümüde yok, işlemcinin ısınmasından kaynaklı herhalde.

slant1111

slant1111

Üye
emmc.fpsx sorun çıkardıysa optionstan onu kaldırın düzelir :oke:

emreipekci

emreipekci

Üye
bende almandan turke gecmeyi dusunmuyorum. isinma sorunu enteresan bi sekilde ortadan kalkti. boyle devam

mkryvz

mkryvz

Üye
iyi de zaten ovi ile güncelledğinizde zaten anna türkçe geliyor. Üstelik 24.1

elitetr

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu ısınma sorunu canımı sıkıyor gerçekten, v22 alman annasında çözmüşler v24 te aynı sorun dan muzdarıp oluyoruz gerçekten saçma geliyor.
gerçi v24 ün + yanlarını keşfediyorum yeni yeni, orjinal v14 te sistem son derece kararlıydı annaya geçmemle beraber ufakta olsa kasılmalar oldu. Sözde anna daha iyi ama hiçte öyle değilmiş diyordum. v24 ile beraber v14 teki hız geri geldi hatta dahada iyi.
Şimdi burda aklıma bir soru takılıyor ister istemez. Bu cihazın CPU sunu v14 te en verimli şekilde kullandığından ısınıyor olabilir, anna v22 ile cpu hızı düşürülmüş ve cpuya gelen voltajda haliyle düştüğünden ısınma problemi giderilmiş ancak buda ufak çaplı kasılmalara neden oluyor olabilir. sonrasında v24 te eski haline getirilmiş ve ısı yeniden gelmiş diye düşünüyorum bilmem öylemidir.

Son bir sorum v24 ten v22 ye geçme imkanım varmıdır var ise nasıl olacak? (mümkünse dead phone yapmadan)

emreipekci

emreipekci

Üye
iyi de zaten ovi ile güncelledğinizde zaten anna türkçe geliyor. Üstelik 24.1

peki kardeş oviden güncelleyince alman annasında kurmuş olduğun programlar oyunlar falan silindi mi? :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben de Oviden güncelledim almandan türk e geçti.ve ilginçtir ki ısınma sorunu V24 ile geçti bende :)

emreipekci

emreipekci

Üye
ben de Oviden güncelledim almandan türk e geçti.ve ilginçtir ki ısınma sorunu V24 ile geçti bende :)
işte bende onu soruyorum kardeş. Almandan türke geçtin ya yüklediğin program ve oyunlar kaldı mı? normalde oviden güncelleyince kalıyo ama almandan geçme olduğu için merak ediyorum acaba silinirler mi diye?

uribaju

uribaju

Üye
güncellerken ovi yedeklemeyi yaparsa silinmez

elitetr

Üye
    Konu Sahibi
Güncellerken ovi yedekleme yapıyor, yeni yazılımdan sonra geri yüklüyor eski verilerinizi, kısacası giden birşey olmuyor. Ancak v24 te ısınma sorunu geldi bana v22 almanda yoktu, sanırım yazılımı yeniden kurmamda fayda olacaktır.

emreipekci

emreipekci

Üye
her neyse şimdilik alamanda kalalım o zaman.
bizim c7 lere de bi belle gelse de rahatlasak ayrıca:vur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
işte bende onu soruyorum kardeş. Almandan türke geçtin ya yüklediğin program ve oyunlar kaldı mı? normalde oviden güncelleyince kalıyo ama almandan geçme olduğu için merak ediyorum acaba silinirler mi diye?

hiçbir yedekleme yapmadım direk güncelledi ayarları bile değişmedi telefonun.herşey yerli yerinde 24.001 olarak geldi

emreipekci

emreipekci

Üye
hiçbir yedekleme yapmadım direk güncelledi ayarları bile değişmedi telefonun.herşey yerli yerinde 24.001 olarak geldi
işte arkadaşın dediği gibi v24 de ısınma sorunu geri gelmiş. Olmasaydı iyiydi. Ama bilgi için sağol dostum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt