alman anna yükleyemiyorum. yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
alman anna yükleyemiyorum. yardım..
arkadaslar forumdaki phoenix ile yapılan yüklemeleri harfiiyen yerine getirdiğim halde.. refurbish tusuna tıkladıktan bı sure sonra usb dısconnect hatası alıyorum. telefon kapanıp test mode durumuna geliyo ama sonrasında tamamen kapanıyor. bi kaç kez denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum. ne yapmam lazm bu sorunu aşabilmek için. telefonum yawasladı ya.

mustafayiltr

Üye
bence alman anna yükleme benalux yükle kesinlikle sorunsuz ben yükledim çok memnunum..

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
mesele alman yada benalux degıl ya.. ben kurulumdan bahsedıyorum.. kursam alman benalux farketmez..

mustafayiltr

Üye
hangi windos sürümünü kullanıyosun
ve phoneix sürümü kaç

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 kullanıyorum.. phoenix de "Phoenix Service Software 2011.02.000.44842" bunu kulanıyorum.. üst konuda verilmiş n8 üzerinden anlatılan konuda.

mustafayiltr

Üye
windows 7 biraz sorunlu özelliklede 64 bit kullanıyorsan
flasha başlamadan önce hafıza kartını mutlaka çıkar.
sağ alt görev sekmesindeki ovi yi mutlaka kapat,
phoneix i yönetici olarak çalıştır,
ve disconnect dediğinde kablonun bir ucu bilgisayarda bağlıyken kablonun telefona bağlı olan ucunu çıkar pilide çıkar önce kabloyu telefona tak sonra pili tak ve açma kapama düğmesine çok kısa dokun.olmazsa aynı işlemi bir kaç kez dene olur diye tahmin ediyorum.
kolay gelsin.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
bide dediğin gibi deneyelim bakalm kardesm. tskler.

yok kardesm olmadı böle de. sanırım orjınal fw beklemekten baska bısey gelmıyecek benım elımden. cok sinir bozucu deli oldum..

uribaju

uribaju

Üye
bende xp var bende phoenix ile atamadım jaf ile hallettim tüm orjinal dosyalarla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt