Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allahını peygamberini seven varsa baksın
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami
Üye
ne kadar uzattınız bu konuyu ya...
eden bulur birader eğer öyle birşey yapılmışsa gidip hesap sorma gibi bi imkanımız yok. allah a havale edebiliriz ancak.
herşeyin doğrusunu allah bilir!
Neden kıskanayım ki? Ayrıca devlete çok güveniyosun da devleti yönetenlerin de işte parmağı varsa ne olacak? Bu ülkenin tabi kaynaklar ve enerji bakanı çıkıp doğudaki kaçak elektriği sadece batı ödemiyor derse ve doğudaki bir çok olaya göz yumarsa ben soruların çalındığı haberine de inanırım bilmem ösymye en son ne zaman işin düştü ama ben 2 senedir ygs-lysye giriyorum geçen sene soruların dağıtıldığını sınava giren herkes bilir sence devlet adaletli mi gerçekten hıı son dediğine gelince kıskanacağım bir şey yok cünkü o sınava girmedim ama vatanımı milletimi seviyorum birilerinin emeklerini birilerinin yandaşlarının yemesi ağır geliyo bana..ben siirtteki kardeşimin tabi ki kötü yaşamasını istemem.
Devlet adaletli değil. Ama bu isler bu kadar basit değil. Tekrar söylüyorum ben medya veya herhangi başka bir kaynağın lafı ile düşüncemi değiştirmem. %100 kanıt görürsem ancak tamamdir bu iste böyle demek ki derim. Ygs/lys sınavında tercihlerini yaptın mı tercihlerin ne yondeydi? İstediğin bölüm nedir?
Neden kıskanayım ki? Ayrıca devlete çok güveniyosun da devleti yönetenlerin de işte parmağı varsa ne olacak? Bu ülkenin tabi kaynaklar ve enerji bakanı çıkıp doğudaki kaçak elektriği sadece batı ödemiyor derse ve doğudaki bir çok olaya göz yumarsa ben soruların çalındığı haberine de inanırım bilmem ösymye en son ne zaman işin düştü ama ben 2 senedir ygs-lysye giriyorum geçen sene soruların dağıtıldığını sınava giren herkes bilir sence devlet adaletli mi gerçekten hıı son dediğine gelince kıskanacağım bir şey yok cünkü o sınava girmedim ama vatanımı milletimi seviyorum birilerinin emeklerini birilerinin yandaşlarının yemesi ağır geliyo bana..ben siirtteki kardeşimin tabi ki kötü yaşamasını istemem.
Devlet adaletli değil. Ama bu isler bu kadar basit değil. Tekrar söylüyorum ben medya veya herhangi başka bir kaynağın lafı ile düşüncemi değiştirmem. %100 kanıt görürsem ancak tamamdir bu iste böyle demek ki derim. Ygs/lys sınavında tercihlerini yaptın mı tercihlerin ne yondeydi? İstediğin bölüm nedir?
Jomolocco
Üye
ne bicim bir baslik bu
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Başlığa baktım,konuya baktım,yorumlara baktım.Sanki ayrı ayrı 3 konu okudum.
Kaçak elektirik ve doğu-batı çatışmasına kadar girilmiş yorumlarınızda inanamıyorum.
Başarılı olan illere bakıyorum doğu ve g.doğu evet ama niye bir art niyet arıyorsunuz ki ?Zaman zaman büyük şehirlerde başarı elde etti ve bu senelerce devam etti.Elinizde hiç bir kaynak/dayanak yokken kopyadan, hakdan hukukdan bahsediyorsunuz.Haktan bahsederken dikkatli olunmalıdır.Yanlış yorumladığınız bir konu kul hakkı demektir.
Bahsedilen derece yapmış illerden biri de benim memleketim.Memleketim 3 yıldır dereceye giriyor Lys de kpss de.Kopya olduğunu ima ediyorsunuz ya da teesadüf ? Kesinlikle ben savunmuyorum memleketim diye veya karar vermiyorum kopya çekilmiş/çekilmemiş diye onu biz bilemeyiz.Ben içinden geliyorum arkadaşlar,gerçekten çalışıyorlar ve bu işin artık bilincindeler.Elbette nüfüsünda etkisi vardır.Büyük şehirdeki aday sayısı çok fazla olduğu için başarı düşer doğal olarak.Bu bahsedilen illerin nüfüsları çok azdır.Aday sayıları da azdır.
Sizden ricam bir konu hakkında yorum yaparken dayanaklı konuşmanız.Yargısız infaz yapmamanızdır.Şu başlık,şu içerik o kadar nahoş bir görüntü sergiliyor ki anlatamam.
Konu tartışma boyutuna vardığı ve daha da alevleneceği için kilitliyorum.Hepinize iyi forumlar.