Allahını peygamberini seven varsa baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Allahını peygamberini seven varsa baksın
Bugün saat 16.00'da kpss acıklandı. Ankara Siirt ve Erzincan en iyi dereceli iller. Genel Kültürde en iyisi Siirt. Bingöl ikinci Kırşehir 3. ve bu illeri sırasıyla Bayburt, Muş, Batman, Bitlis, Ağrı, Adıyaman ve Tunceli takip etti.Arkadaşlar yanlış anlamayın hiç bir şekilde ayrımcılık yok ama elinizi vicdanınıza koyun ve bu durumda bir kopya, adaletsizlik, haksızlık olmadığını kendinize söyleyebiliyorsanız söyleyin. Çalışıp o kadar hakkın yenen insanlar var ki bu kpss sadece isim ve etiket. Maxicep ailesi olarak tepkimizi koymamız gerekmez mi? Tekrar söylüyorum hiç bir şekilde bu illeri kücümser bir tavır yok asla olmaz da ama kimse de bana bu işte bir sıkıntı yok diyemez..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Üniversite'de benim okuduğum yere gelen ama daha neredeyse türkçe konuşamayan insanlar var.Bırak üniversiteyi ilkokul okuması gerek kişiler var.Ben kendimi yırtarak oraya gelirim o ise.Daha sonra hak hukuktan bahsederler.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Üniversite'de benim okuduğum yere gelen ama daha neredeyse türkçe konuşamayan insanlar var.Bırak üniversiteyi ilkokul okuması gerek kişiler var.Ben kendimi yırtarak oraya gelirim o ise.Daha sonra hak hukuktan bahsederler.

Aynen kardeşim haklısın ben de bu sene o kadar ygs-lys çalıstım ama hakkımı aldığıma inanmıyorum artık yazık gerçekten emekçilere çok yazık..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben buna kızarım işte :( istanbulda olunca kopya olmuyor da iç anadolu ve doğuda olunca neden kopya bahanesi baş gösteriyor yapmayın bunu allah aşkına

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Yuh artık oha iyice abartmaya başlandı sırf dogu ili olduğu için mı böyle? O zamanında ÖSS derecesi yapan çobanda kopya o zaman. Tövbe yarabbim ben kimseyi küçümsemiyorum dıyorsun ama yazdığına bak. Ben sana bu iste sıkıntı yok diyemem. Sen de bana sıkıntı var diyemezsin. Devlet bilmiyor sen mı bileceksin? Pardon ama sen kimsin ki küçümsüyorsun bu sehirleri ve icinde yaşayan insanları. Allah bilir ya, sen de girdin sınava kötü sonuçlandı sınav senin için, sen de hırsını böyle çıkarıyorsun. Bu kadar basit olmayalım lütfen. Çamur atmadan önce, kendimizi düzeltelim.
Ekleme: Arkadasım ben konuyu gerekli yere söylüyorum. Böyle küçümseme ve hırsını basit cümlelere dökme olamaz yahu. Tartışmalar çıkacak en iyisi konuya güzel bir kilit.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yuh artık oha iyice abartmaya başlandı sırf dogu ili olduğu için mı böyle? O zamanında ÖSS derecesi yapan çobanda kopya o zaman. Tövbe yarabbim ben kimseyi küçümsemiyorum dıyorsun ama yazdığına bak. Ben sana bu iste sıkıntı yok diyemem. Sen de bana sıkıntı var diyemezsin. Devlet bilmiyor sen mı bileceksin? Pardon ama sen kimsin ki küçümsüyorsun bu sehirleri ve icinde yaşayan insanları. Allah bilir ya, sen de girdin sınava kötü sonuçlandı sınav senin için, sen de hırsını böyle çıkarıyorsun. Bu kadar basit olmayalım lütfen. Çamur atmadan önce, kendimizi düzeltelim.
Ekleme: Arkadasım ben konuyu gerekli yere söylüyorum. Böyle küçümseme ve hırsını basit cümlelere dökme olamaz yahu. Tartışmalar çıkacak en iyisi konuya güzel bir kilit.

Ben kendi adıma konuşayım sadece doğu diye konuşmuyorum bu olayı.Daha önce basit bi çarpma işlemini yaparken dakikalarca düşünen ve benim okuduğum üniversiteye gelen -gerek doğudan gerek başka vilayetlerden- bir çok kişi var.Bakın başka yerlerde kopya olmuyor demiyorum oluyor hakkımız yeniliyor Allah onlarıda bildiği gibi yapsın ama -küçümsemek için söylemiyorum- gidipte ne bileyim Siirt'in İstanbuldan daha başarılı olması biraz ilginç değil mi.Hadi çalışan ve hakeden 50 kişi var geri kalanları tamamen süper zekalı mı ? Burdaki olay doğuda olması ya da batıda olması değil.Batıda'da kopyanın kralları yapılıyor.Asıl problem bizim hakkımızın yenmesi ki bunun olduğu kesin.

• Beğen
Tepkiler: clawiss
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Başlığı bu şekilde yazman hiç hoş değil! Yargısız infazda ondan daha kötü ...

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha 19 yaşındayım kpss'ye girmedim ama bu kadar dar düşünmüyorum kpssden sonra bilmem takip ediyomusunuz ama zaten bir sürü haber cıktı doğuda sorular calındı diye kücümsemiyorum da derken ben büyük biriyim de kücümsemiyorum anlamında değil. Sen anlamazsın acıklıyım en iyisi artık şu bir gerçek ki doğudaki insan batıyı batıdaki insan doğudakini beğenmiyor ben de öyle insanlardan olmadığımı belirtmek icin söyledim ama sen onu düşünmezsin tabi herkes işine geleni düşünür hak veriyorum,ayrıca devlet dediğin kadrolarda kim olduğunu herkes bilir... Neyse bir şey demiyorum Engin abicim sana da şöyle söyliyim ben babamın görevi dolayısıyla 7-8 yıl oralarda yaşadım acıkcası genel kültürü yüksek insanlara cok az rastladım öğretmenimiz yok doktorumuz yok diyenler nasıl böyle kültürlenmiş

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye

Ben kendi adıma konuşayım sadece doğu diye konuşmuyorum bu olayı.Daha önce basit bi çarpma işlemini yaparken dakikalarca düşünen ve benim okuduğum üniversiteye gelen -gerek doğudan gerek başka vilayetlerden- bir çok kişi var.Bakın başka yerlerde kopya olmuyor demiyorum oluyor hakkımız yeniliyor Allah onlarıda bildiği gibi yapsın ama -küçümsemek için söylemiyorum- gidipte ne bileyim Siirt'in İstanbuldan daha başarılı olması biraz ilginç değil mi.Hadi çalışan ve hakeden 50 kişi var geri kalanları tamamen süper zekalı mı ? Burdaki olay doğuda olması ya da batıda olması değil.Batıda'da kopyanın kralları yapılıyor.Asıl problem bizim hakkımızın yenmesi ki bunun olduğu kesin.
Siirtin istanbuldan başarılı olması biraz ilginc değil arkadasım. Belki o adamlar bizden Zeki? Hepsi belki süper zekalı? Ya Saçmalamayin iyice sacmalanmaya başladı Yuh ben böyle bir hırs görmedim yapmayın, bu kadar basit olmayın. Arkadasım o çarpma işlemini yapamayan adam Salakmis, kafasi dalginmis. Ama demek ki zamanında çalışmış yapmış birşeyler. Varsayımlarımızla günah almayın. Hadi diyelim ki kopya yok ve sen böyle bir cümle kurdun. O Siirt veya diğer bahsettigin illerde ki herkesten helâllik almak zorundasın. Rabbim her günahı affeder. Ama hak yenirse eğer önce hak sahibinden helâllik alınması gerek. Yapmayın, hak yemeyin. Varsayımlarla değil kanıtlarla is yapın.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı bu şekilde yazman hiç hoş değil! Yargısız infazda ondan daha kötü ...

haklısın da doğuda sorular calındı haberini doğrular nitelikte değil mi? kadrolarda kimlerin olduğu da belli

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onların tek çaresi okumak başka kurtuluş yolları yok doğuda eğitim düzeyinin artması bundan dolayı olmasın.batıdakı öğrenciler biraz rahat oldukları için bunları göz önünde bulundurmuyorlar.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5105712' Alıntı:
onların tek çaresi okumak başka kurtuluş yolları yok doğuda eğitim düzeyinin artması bundan dolayı olmasın.batıdakı öğrenciler biraz rahat oldukları için bunları göz önünde bulundurmuyorlar.

Siirt için konusalım geçen senelerdeki durumuna bakarsan en sonlarda demiyorum en sonuncu olduğu bir çok yıl var ve büyüğümsün de abi yine de kusura bakmazsan bir önerim olacak doğuda görev yapan rütbeli tanıdığın varsa bu durumu sor onlar çok iyi bilir soruların çalındığını yöneticilerle ilişkilerini çok iyi anlatacaklardır sana ama ben yine de yanlış bilgilendirilmişsem bu konuda Allah beni affetsin

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
[ENGİN];5105712' Alıntı:

Hadi engin abi sınavda başarılı olan doğulu kardeslerimizi kıskanalım. Varsayımlar üretip onları suçlayalım. Çamur atıp basitleselim. (!)
Abi'm katılıyorum sana sonuna kadar.

- - - Eklendi - - -

Siirt için konusalım geçen senelerdeki durumuna bakarsan en sonlarda demiyorum en sonuncu olduğu bir çok yıl var ve büyüğümsün de abi yine de kusura bakmazsan bir önerim olacak doğuda görev yapan rütbeli tanıdığın varsa bu durumu sor onlar çok iyi bilir soruların çalındığını yöneticilerle ilişkilerini çok iyi anlatacaklardır sana ama ben yine de yanlış bilgilendirilmişsem bu konuda Allah beni affetsin
Kardesim kanıt yok kanıt olmadan Varsayımlarla ancak ve ancak insanların hakkını yemiş oluruz. :/

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Hadi engin abi sınavda başarılı olan doğulu kardeslerimizi kıskanalım. Varsayımlar üretip onları suçlayalım. Çamur atıp basitleselim. (!)
Abi'm katılıyorum sana sonuna kadar.

- - - Eklendi - - -

Kardesim kanıt yok kanıt olmadan Varsayımlarla ancak ve ancak insanların hakkını yemiş oluruz. :/

Kanıt yok mu? ya sen hiç haber izlemiyo musun arkadaşım kpssden bir gün sonra cıktı bu haberler ben sana bir şey demiyorum

Mert

Mert

Üye
Burdaki sıralama o illerde sınava giren herkesin başarı ortalamasına göre yapılmışsa şüpheye düşmemek imkansız.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Kanıt yok mu? ya sen hiç haber izlemiyo musun arkadaşım kpssden bir gün sonra cıktı bu haberler ben sana bir şey demiyorum

Kanıt olsa devlet senden evvel el atar sen kayıtsız ol. Hadi medyaya inanalım ronaldo Fener'de haberleri de var onlara da İnan. Ya gercekten iyi niyetli saf birisin. Yada basit, hırslı ve kıskanç birisin. Bence saf ve iyi birisin, o yüzden düşüncelerin bunlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birbirinize biraz saygılı olursanız daha iyi olur.bir ilde sorular çalınabilir ama genellemek yanlış olur.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Konu iyice alevlenmeden susalım, modlarımızda konuya ne yapacaklarını bizden iyi bilirler. Saygısızlığım olduysa affola abiler.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Kanıt olsa devlet senden evvel el atar sen kayıtsız ol. Hadi medyaya inanalım ronaldo Fener'de haberleri de var onlara da İnan. Ya gercekten iyi niyetli saf birisin. Yada basit, hırslı ve kıskanç birisin. Bence saf ve iyi birisin, o yüzden düşüncelerin bunlar.

Neden kıskanayım ki? Ayrıca devlete çok güveniyosun da devleti yönetenlerin de işte parmağı varsa ne olacak? Bu ülkenin tabi kaynaklar ve enerji bakanı çıkıp doğudaki kaçak elektriği sadece batı ödemiyor derse ve doğudaki bir çok olaya göz yumarsa ben soruların çalındığı haberine de inanırım bilmem ösymye en son ne zaman işin düştü ama ben 2 senedir ygs-lysye giriyorum geçen sene soruların dağıtıldığını sınava giren herkes bilir sence devlet adaletli mi gerçekten hıı son dediğine gelince kıskanacağım bir şey yok cünkü o sınava girmedim ama vatanımı milletimi seviyorum birilerinin emeklerini birilerinin yandaşlarının yemesi ağır geliyo bana..ben siirtteki kardeşimin tabi ki kötü yaşamasını istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt