legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
haci tam da semni ariodum. Farz edelim yanlis kernel ben eski haline nasil getirecem ???yanlis kernel olabilir mi ? Bir de pc den yapma imkani varsa pc den flasla
CWM FİLAN GİRMİO TELEFON DA CWM YÜKLÜ DEĞİL ROOT FİLANDA YO KSADECE BUNLARIN İLK AŞAMASI OLAN KERNELİ YÜKLÜODUM BLE OLDUCmw'ye giriyor ise telefonun aynından kullanabirinden romun flash lamamsını iste cmw den flash ı kur
hocam suanki psikolojimi bilemezsinstock kerneli bulup flaslarsan sorun kalmaz
2.3.4 root filan hiç bişe yokolur neden olmasin , tam android surumun kac ?
ASLINDA NUMARANIZ VARRSA ARAYA BİLİRDİM DE OLMAZSA ARARIM EĞER KABUL EDERSENİZBakiyim hmen
Yardımcı olmaya çalışabilirim de senin tam olarak yapmak istediğin şey nedir? Custom rom yüklemek mi?
Bu arada canını sıkma her türlü açılır telefonun...
HOCAM BENİM NİYETİM NEYDİ BİLİOMUSN :http://www.maxicep.com/android-modi...-ram-garantisi-istek-fazla-olursa-752409.html LİNKTEKİ GİBİ TELEFONU YAPMA . BEN ONUN GİBİ YADA CUSTOM ROM DA OLUR YÜKLEMEK İSTEDİM . BANA AYRINTILI ANLAABİLİRMİSİN NASIL YAPCAM PM ATARMISN LÜTFEN YARDIMCI OL. AMA AYRINTILI OLCAK .LİNKLERİ ATCAKSIN BANA FLASHTOOL VAR BENDE DİĞERLERİNİ DE ANLAT CWM KURMA ROOT ATMA VE İYİ Bİ ROM LİNKİ VER ANLAT HACI SAOLASIN ŞİMDİDEN
yok hiçbişe yapmadım ne root ne cwm ne bootlaeder
hacı, sana zahmet küçük harflerle yaz. Bir de linke baktım da hangi rom anlayamadım? neo v de 250mb boş ram garantisi veren rom yoktur, vardır da dandiktir, xgamer mesela ben bir ara kurmuştum xperia ray'e. Adam teldeki her bir şeyi silmiş, ha gereksiz uygulamaları ben de siliyorum da ram artsın diye her bir şeyi silmiş, artıp ne olacak. Çok da önemli değil, bence böyle gereksiz romlarla uğraşma. Ayrıca verdiğin linkteki kernel için 1,8ghz overclock diyor, hiç o değerlere çıkma. 1,2kullan max. Neyse, önce senin telefonu açmak lazım, stock kernel ve stock rom flashlıcaz açılacak. Ben sana link gönderecem şimdi de sen bootloaderı açtın mı açmadın mı?
yok hiçbişe yapmadım ne root ne cwm ne bootlaeder
hacı, sana zahmet küçük harflerle yaz. Bir de linke baktım da hangi rom anlayamadım? neo v de 250mb boş ram garantisi veren rom yoktur, vardır da dandiktir, xgamer mesela ben bir ara kurmuştum xperia ray'e. Adam teldeki her bir şeyi silmiş, ha gereksiz uygulamaları ben de siliyorum da ram artsın diye her bir şeyi silmiş, artıp ne olacak. Çok da önemli değil, bence böyle gereksiz romlarla uğraşma. Ayrıca verdiğin linkteki kernel için 1,8ghz overclock diyor, hiç o değerlere çıkma. 1,2kullan max. Neyse, önce senin telefonu açmak lazım, stock kernel ve stock rom flashlıcaz açılacak. Ben sana link gönderecem şimdi de sen bootloaderı açtın mı açmadın mı?
Ooo... Konuya Sony Xperia uzmanlar gelmiş artık sorun çözüler!
Başka bir alternatif de ben söyleyim Sony Update Service programı ile stock rom'a dönebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?