Allah rizasi icin yardim edin c7im coktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qsaw

Üye
adı üstünde dead Bence bu deat flash bilgisayarda bios ayarları olduğu gibi teldeki bios ayarlarını sıfır layıp baştan yzıyor bana öyle geldi her soruna çare olduğuna göre..

usta suan yardım lazıım. c6-01 dead modda yemiyor acılmıyor. herseyi denedim ama olmadı. verdiği tek tepki power tusuna basınca titremesi.

hayır, c6-01 modifiye anna yüklemesi sırasında oldu

c6-01'e kendi yazılımının modifiye olanını denedim

yanlış anlamışım tamm orjinal anna dosyalarını indir dead flash atmayı dene olmazsa team den yardımcı oluyum

olmuyo usta bi team bağlantısı kuralım

tmm msn de sorun var benm ama e-posta ile id ve şifreyi at. bakalım yapabileceğimiz bişey var mı

llovell

Üye
symbian anna nın son dosyalarını at deadla oluor bı arkadasta ole yapmıstı

neden downrage yi diyer telefonda yapamdılarsa artk sadece n8 de yaptılar acaba onda farklı rom mu kullanıyorlar

Bazı arkadaşlar çok yıkıcı konuşuyorlar bu ayıp bilmiyorsa bi insan atlamamalı. İçini ferahlatayım arkadaşım bizzat ben teli saçma sapan cwf ler yükleyerek bayağı hırpaladım.( Çökme , oturma , donma , ısınma vs vs ) Fakat aynı dosyaları tekrar bu sefer deadflahla flashla telefonun açılacaktır.

telefon mort ben söylüyorum aga orjinal gibisi yok

germir

Üye
dead la kurtulur arkadaşım yalnız dead yaparken start komutunu veremiyosan ondan yemiyodur sıkıntı yapma düzelir

atakan25

Üye
bir aceleci belleci daha pert oldu

germir

Üye
aceleci belleci diyosunda adam anna yüklerken oldu diye ama açıkcası huylanmıyoda değilim c7 nin rm sini zorla yüklemeye çalıştımı diye yoksa kendi yazılımını yüklediği sürece ne yaparsa yapsın o cihaz kalkar ayağa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...