800 lira çöpte diyen adam sayesinde koptum ya bilip bilmeden her konuya atlamayın kardeşim dead atınca düzelceği belli dead phone u oraya boşa koymamışlar zamanında c6-01 i öldürmüştüm telefoncu 50 - 60 a yaparım dedi bana fazla geldi eve gidince dead attım düzeldi o günden sonra telefonları flaş manyağı yaptım...
adı üstünde dead Bence bu deat flash bilgisayarda bios ayarları olduğu gibi teldeki bios ayarlarını sıfır layıp baştan yzıyor bana öyle geldi her soruna çare olduğuna göre..
800 lira çöpte diyen adam sayesinde koptum ya bilip bilmeden her konuya atlamayın kardeşim dead atınca düzelceği belli dead phone u oraya boşa koymamışlar zamanında c6-01 i öldürmüştüm telefoncu 50 - 60 a yaparım dedi bana fazla geldi eve gidince dead attım düzeldi o günden sonra telefonları flaş manyağı yaptım...
Bazı arkadaşlar çok yıkıcı konuşuyorlar bu ayıp bilmiyorsa bi insan atlamamalı. İçini ferahlatayım arkadaşım bizzat ben teli saçma sapan cwf ler yükleyerek bayağı hırpaladım.( Çökme , oturma , donma , ısınma vs vs ) Fakat aynı dosyaları tekrar bu sefer deadflahla flashla telefonun açılacaktır.
aceleci belleci diyosunda adam anna yüklerken oldu diye ama açıkcası huylanmıyoda değilim c7 nin rm sini zorla yüklemeye çalıştımı diye yoksa kendi yazılımını yüklediği sürece ne yaparsa yapsın o cihaz kalkar ayağa