İnci sözluk yok mu . onlar işte

Bu sözlüğü dağlamak lazım
Her kim böyle yazıyorsa onun Allah belasını versin. O yazdığı Allah kelimesinin değerini bilse, nasıl bir ateşle oynadığının farkına varacak. İş işten geçtikten sonra "yok ben bilmiyordum, beni tekrar dünyaya gönder" diyecekler![]()

olmadıgı yer var mı ?.haklısınAma şu da var bu işe youtube falan destek veriyor bence çünkü youtube google'a bağlı ve google'da masonlara bağlı bence bu işlerin içinde mason parmağı var...
Allah'a ibadet yaparken kendinde olman gerek bilinç açık olacak kim dedi onu ?Büyük imamlar domatesi bile haram yaparsa artık cemeat ne yapmaz.Ayrıca diyanet akollu namaz kabul olur bile diyor bilemiyorum.
Allah'a ibadet yaparken kendinde olman gerek bilinç açık olacak kim dedi onu ?
Eğer kendilerine ettikleri alay hakkında soracak olursan, yaptıklarını gizler ve: “Ciddi bir şey konuşmuyorduk, sadece lafa dalmış şakalaşıyorduk! ” derler. Sen onlara kanmayıp, suçlarını itiraf etmişlercesine de ki: “Demek, siz Allah ile, O'nun âyetleri ile ve Onun Resûlü ile eğleniyordunuz ha!
2/15- Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir
ya evet 2. Sayfada bir yorumda gördüm aklıma geldi kuranı yırtan kız olayı gerçek mi ?