Allah ile dalga geçmek bu kadar mı basit artık ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tövbestagfurullah hiçmi Allah korkuları yok

CABBAR

CABBAR

Üye
Twitter'da Kullanıcı ismi Allah C.C olan birisini bende görmüştüm hatta bi arkadaşım takip ediyordu. Yazık nereye gidiyoruz biz böyle. Allah ıslah etsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Dünyada her türlü insan var. Arama motorları bu tür aramaları banlamasa yazık yani :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer kendilerine ettikleri alay hakkında soracak olursan, yaptıklarını gizler ve: “Ciddi bir şey konuşmuyorduk, sadece lafa dalmış şakalaşıyorduk! ” derler. Sen onlara kanmayıp, suçlarını itiraf etmişlercesine de ki: “Demek, siz Allah ile, O'nun âyetleri ile ve Onun Resûlü ile eğleniyordunuz ha!

2/15- Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
StunnerDead

StunnerDead

Üye
İnci sözluk yok mu . onlar işte

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnci sözluk yok mu . onlar işte

Bu sözlüğü dağlamak lazım :off:

Her kim böyle yazıyorsa onun Allah belasını versin. O yazdığı Allah kelimesinin değerini bilse, nasıl bir ateşle oynadığının farkına varacak. İş işten geçtikten sonra "yok ben bilmiyordum, beni tekrar dünyaya gönder" diyecekler :grrr:

rapman

rapman

Üye
Bunun bas sebebi tvlerde bilincsizce program yapan televizyonculardir. Yok Allah diyen Blanka yok bilmem ne.. Aslinda insanlar bu adamlari ti'ye aliyor..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Bu sözlüğü dağlamak lazım :off:

Her kim böyle yazıyorsa onun Allah belasını versin. O yazdığı Allah kelimesinin değerini bilse, nasıl bir ateşle oynadığının farkına varacak. İş işten geçtikten sonra "yok ben bilmiyordum, beni tekrar dünyaya gönder" diyecekler :grrr:

Bunun sebebi bazı karaktersiz ve kişilerin ateistlik - sapıklık gibi toplum ve din açısından sakıncalı-yanlış hareketleri onların diyişiyle "havalı" olarak görmeleri ve bu görüşü başkalarına yaymalarıdır.Facebook'taki din karşıtı ve kendini ateist olarak kabul eden kişilerin sayısını ve onlar çok havalı onlara benzeyeyim diyenlerin sayısını ve bu sayıdaki büyük artışı görebilirsiniz.Tek sorun bu saçmalıkları başlatan kişilere dinin doğru anlatılmamasıdır ki bunda sopacı hacılar gibi yobaz insanların payı çok fazladır.Ha tabi insanın içinde varsa eğitim bir işe yaramaz ama bu kadar ilerlemelerini engelleyebilir bence.

Moderatörler için Not : Şerefsiz kelimesi bir küfür değildir.Şerefi olmayan anlamına gelir ve argo değildir.Bu konuda uyarı yollamazsanız sevinirim yapabileceğim en hafif tanımı yaptım :ehe

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA ve avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
Ama şu da var bu işe youtube falan destek veriyor bence çünkü youtube google'a bağlı ve google'da masonlara bağlı bence bu işlerin içinde mason parmağı var...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
.....

- - - Eklendi - - -

Ama şu da var bu işe youtube falan destek veriyor bence çünkü youtube google'a bağlı ve google'da masonlara bağlı bence bu işlerin içinde mason parmağı var...
olmadıgı yer var mı ?.haklısın

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
mason fason kim yapıyor bilmem ama rezalet..

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Büyük imamlar domatesi bile haram yaparsa artık cemeat ne yapmaz.Ayrıca diyanet akollu namaz kabul olur bile diyor bilemiyorum.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Büyük imamlar domatesi bile haram yaparsa artık cemeat ne yapmaz.Ayrıca diyanet akollu namaz kabul olur bile diyor bilemiyorum.
Allah'a ibadet yaparken kendinde olman gerek bilinç açık olacak kim dedi onu ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Eğer kendilerine ettikleri alay hakkında soracak olursan, yaptıklarını gizler ve: “Ciddi bir şey konuşmuyorduk, sadece lafa dalmış şakalaşıyorduk! ” derler. Sen onlara kanmayıp, suçlarını itiraf etmişlercesine de ki: “Demek, siz Allah ile, O'nun âyetleri ile ve Onun Resûlü ile eğleniyordunuz ha!

2/15- Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir

yaani ALLAH C.C.ile dalga geçtiğini sananlar ancak kendilerini kandırirlar.Ayette de dediği gibi azgınlık ve sapkınlık içinde yaşamalarına bile allah izin veriyor

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Silinen Üye 94869
15097

15097

Üye
vah vah ölmüşüz bizde haberimiz yok :züü:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yapacak bir şey yok arkadaşlar biz kendimize bakalım...

codblackops2

codblackops2

Üye
Cehenneme odun lazım olcak baya değil mi ?:oke: Yazıklar olsun ki böyle gençliğe.Sözüm ona inci sözlük denen lanet şeyin tohumları bunlar.O kadar kişinin vebalini üzerine alıyorlar,Allah ıslah etsin ne diyelim ..

joker.lg

joker.lg

Üye
ya evet 2. Sayfada bir yorumda gördüm aklıma geldi kuranı yırtan kız olayı gerçek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt