insanlarımız nereye gidiyor ya böyle
![]()
nereye gidiyor bilinmez de hiç iyi yere gitmiyorinsanlarımız nereye gidiyor ya böyle
![]()
Allah veya din konusunda dalga geçmek hem dinimizce hem de sosyal açıdan rezil bir davranış fakat bu resimdeki olayın Allah ya da dinle dalga geçmekle alakalı değil.Televizyonlarda bilinçsizce her canlının çıkardığı sesi Allah kelimesine benzetiyorlar tıpkı kuran'ı yırtan kız gibi dinimizle pek alakası olmayan gerçekler gibi.Allah sesi çıkaran canlılar olabilir ama benzeyen benzemeyen her sesi (Bir çoğu ile oynayarak) Allah kelimesine benzettikleri zaman sorun olmuş oluyor.Belki iyi niyetli bir davranış olabilir ama etik değil.Bunun gibi şeyler ise işi gırgıra vurmak için yapılıyorlar.Yani Allah'la ya da dinle değil bunu her yerde kullanan ve reklam aracı yapan kişilerle geçilmiş bir dalga.Tabi Allah'ın adını böyle saçma sapan şakalarda anmak ne kadar doğru orası tartışılır.
Ben Allah ile dalga geçmek dedim çünkü Allah demek bile zikir sayılırken. Allah diyen omlet tirbüşon vs. şeyleri O' na karşı büyük saygısızlık olarak gördüğümden yazdım
aklımıza gelmiyor ama işte ..boşver be kardeşim bunu yapan youtubenin kullanıcılarına çok büyük lafım var ama burda olmaz..bugün cumaya gittim cenaze namazıda kıldık..ilk defa bu kadar düşündüm ölümle ilgili
boşver be kardeşim bunu yapan youtubenin kullanıcılarına çok büyük lafım var ama burda olmaz..bugün cumaya gittim cenaze namazıda kıldık..ilk defa bu kadar düşündüm ölümle ilgili
Eyvallah genel olarak benzer şeyleri söylüyoruz
Zaten "Tabi Allah'ın adını böyle saçma sapan şakalarda anmak ne kadar doğru orası tartışılır." demiştim.Orda anlatmak istediğim şey birebir Allah ile değil Allah'ın adını her yerde saçma sapan vurgulayan kişilerle dalga geçildiğiydi.
Allah c.c mitwitter adamın biri kullanıcı adını Allah c.c yapmıştı yazık ne hallere düştük böyle...