Allah ile dalga geçmek bu kadar mı basit artık ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Allah ile dalga geçmek bu kadar mı basit artık ?

Çok yazık

larten123

larten123

Üye
...

Otroligt

Otroligt

Üye
:off:insanlarımız nereye gidiyor ya böyle :bottom:

u_cosar

u_cosar

Üye
yazık milletin bu haline

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
Bizde dinimize Allahımıza gereken önemi vermiyoruz .bundan dolayı da isteyen herkes herşeyi yapabiliyor dalga geçebiliyor .kimsenin ne sesi çıkıyor nede birşey yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: omen632 ve CABBAR
AHMED...

AHMED...

Üye
Allah bildiği gibi yapsın onları Allah korkusu olmayan utanmazlar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
llahu Teala şöyle buyurur: “Allah ve Rasulü’ne eziyet edenlere Allah, dünyada ve ahirette lanet etmiş ve onlar için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
bunun mantıklı açıklanabilir bir yanı yok zaten Allah ıslah etsin..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Allah veya din konusunda dalga geçmek hem dinimizce hem de sosyal açıdan rezil bir davranış fakat bu resimdeki olayın Allah ya da dinle dalga geçmekle alakalı değil.Televizyonlarda bilinçsizce her canlının çıkardığı sesi Allah kelimesine benzetiyorlar tıpkı kuran'ı yırtan kız gibi dinimizle pek alakası olmayan gerçekler gibi.Allah sesi çıkaran canlılar olabilir ama benzeyen benzemeyen her sesi (Bir çoğu ile oynayarak) Allah kelimesine benzettikleri zaman sorun olmuş oluyor.Belki iyi niyetli bir davranış olabilir ama etik değil.Bunun gibi şeyler ise işi gırgıra vurmak için yapılıyorlar.Yani Allah'la ya da dinle değil bunu her yerde kullanan ve reklam aracı yapan kişilerle geçilmiş bir dalga.Tabi Allah'ın adını böyle saçma sapan şakalarda anmak ne kadar doğru orası tartışılır.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Allah veya din konusunda dalga geçmek hem dinimizce hem de sosyal açıdan rezil bir davranış fakat bu resimdeki olayın Allah ya da dinle dalga geçmekle alakalı değil.Televizyonlarda bilinçsizce her canlının çıkardığı sesi Allah kelimesine benzetiyorlar tıpkı kuran'ı yırtan kız gibi dinimizle pek alakası olmayan gerçekler gibi.Allah sesi çıkaran canlılar olabilir ama benzeyen benzemeyen her sesi (Bir çoğu ile oynayarak) Allah kelimesine benzettikleri zaman sorun olmuş oluyor.Belki iyi niyetli bir davranış olabilir ama etik değil.Bunun gibi şeyler ise işi gırgıra vurmak için yapılıyorlar.Yani Allah'la ya da dinle değil bunu her yerde kullanan ve reklam aracı yapan kişilerle geçilmiş bir dalga.Tabi Allah'ın adını böyle saçma sapan şakalarda anmak ne kadar doğru orası tartışılır.

Ben Allah ile dalga geçmek dedim çünkü Allah demek bile zikir sayılırken. Allah diyen omlet tirbüşon vs. şeyleri O' na karşı büyük saygısızlık olarak gördüğümden yazdım

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Ben Allah ile dalga geçmek dedim çünkü Allah demek bile zikir sayılırken. Allah diyen omlet tirbüşon vs. şeyleri O' na karşı büyük saygısızlık olarak gördüğümden yazdım

Zaten "Tabi Allah'ın adını böyle saçma sapan şakalarda anmak ne kadar doğru orası tartışılır." demiştim.Orda anlatmak istediğim şey birebir Allah ile değil Allah'ın adını her yerde saçma sapan vurgulayan kişilerle dalga geçildiğiydi.

e.c

Üye
boşver be kardeşim bunu yapan youtubenin kullanıcılarına çok büyük lafım var ama burda olmaz..bugün cumaya gittim cenaze namazıda kıldık..ilk defa bu kadar düşündüm ölümle ilgili

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
boşver be kardeşim bunu yapan youtubenin kullanıcılarına çok büyük lafım var ama burda olmaz..bugün cumaya gittim cenaze namazıda kıldık..ilk defa bu kadar düşündüm ölümle ilgili
aklımıza gelmiyor ama işte ..

larten123

larten123

Üye

aynen cumada ben de düşündüm

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Zaten "Tabi Allah'ın adını böyle saçma sapan şakalarda anmak ne kadar doğru orası tartışılır." demiştim.Orda anlatmak istediğim şey birebir Allah ile değil Allah'ın adını her yerde saçma sapan vurgulayan kişilerle dalga geçildiğiydi.
Eyvallah genel olarak benzer şeyleri söylüyoruz

_RYUK_

_RYUK_

Üye
twitter adamın biri kullanıcı adını Allah c.c yapmıştı yazık ne hallere düştük böyle...

İncİnat

İncİnat

Üye
yazık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt