Allah Askına bakın telefonumu kullanamıyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Allah Askına bakın telefonumu kullanamıyorum?
ya itunese girince butun ozellıklere n/a yazıyo restoreye tıklayınca 1015 hatası alıyom jailbreak yaparken telefon kendini kapatıp itunese baglayın ekranına geciyo

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Hangi fw Yı yüklüyorsun birde sshh kaydın varmii

hakankurban

hakankurban

Üye
umbrella proğramı ile EXİT RECOVERY yap düzelir

guero

guero

Üye
Telefonun Sürümü Nedir.Biliyormusun Biliyorsan o Firmware download et.İtunese Gir DFU mode Diye Bİ uyarı Verecek Vermezse googladan nasıl DFU moda Alınıyor Bi bak.Basit Zaten onuda anlatmama gerek yok.Ardından O FW yi Shift + Restore ile İtunesden gösteriver.sonunda uyarı vericektir.Ama telefon kendine gelmesi lazım.

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeşim 1015 hatasını alıyorsan işlem tamam umbrella ile exit recovery yap açılır telefonun

seller"

Üye
Selamun aleyküm...
Kusura bakmayın belki sorunumun çözümü mutlaka bu formda biryerlerde ama jailbreak,fake terimler karmaşasında boğuldum..
Problemimle ilgili yardımcı olabilmeniz temennisiyle...
Telefonum gri 16 gb...Yurtdışı...Versiyonunun hangisi olduğunu bilmiyorum...Sanırım çocuklar itunesi kurcalarken ne olduysa i tunes simgesinde takılı kaldı..Yardımlarını bekler saygılar sunarım...

carantinas

carantinas

Üye
4.2.1 de ipad basebandini yukleyip tekrar dan 4.2.1 'i sıfır kurmak istersen o hatayı alırsın 1015 umbrellayı da kullansan diger programlarıda kullansan recovery den cıkamazsın cunku ipad basebandnı yukledimişsin 1015 hatasını da baseband deiğştiremedigi icin alırsın ve bunun tek cıkıs yolu cihazı 4.1 ' dusurmek ve ardından tekrar 4.2.1 yuklemek bu seferde 1015 alırsın ama umbrella ile bu sefer cıkabilrisin aynı durum benim de başıma geldi..şayet bundan bahsediyorsan.

--------------- Ekleme ---------------

Selamun aleyküm...
Kusura bakmayın belki sorunumun çözümü mutlaka bu formda biryerlerde ama jailbreak,fake terimler karmaşasında boğuldum..
Problemimle ilgili yardımcı olabilmeniz temennisiyle...
Telefonum gri 16 gb...Yurtdışı...Versiyonunun hangisi olduğunu bilmiyorum...Sanırım çocuklar itunesi kurcalarken ne olduysa i tunes simgesinde takılı kaldı..Yardımlarını bekler saygılar sunarım...
forumda ayrı bi konu acın ve telefonunzun modeli yuklu olan version hangisiydi onu biliyorsanız yazın.. ayrı konu acarsanız mutlaka daha cabuk yardım alcaksınızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt