AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Hayırlı olsun sabrını sonu selamettir diye boşuna demiyorum telefon vs getirtmek istersen yardımcı olabilirim
Yok hocam o kadar büyük işlere girmek istemiyorum, Türkiye'de oldukça pahalı olup orada ucuz olan neler var belli başlı ? Ben birde saat almak istiyorum.

bidost06

bidost06

Üye
Yok hocam o kadar büyük işlere girmek istemiyorum, Türkiye'de oldukça pahalı olup orada ucuz olan neler var belli başlı ? Ben birde saat almak istiyorum.
en başta telefon tablet geliyor sonra telefon kılıf şarj aleti kablosu yedek parça binlerce ürün var araştır dolardan dolayı ucuz değil ama uygun baya saat olarak fiyatına gore saatler çok ama 10 20 liralık saat alcam dersen buradan al çok büyük farkları yok +beklememis olursun ama 50 100 arası dersen çok güzel saatler var onerebilirim

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
sa arkadaşlar aklıma bişey geldi sormak istedim şimdi ben
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ürünü almak istiyorum.önerilerinizi ilk başta almak isterim gelirmi takılırmı sağa sola ikincisi geldi diyelim bu aliexpress sitesinde satıcı garantileri bölümünde

Teslim aldığınız ürün tanımlanan özelliklere sahip değilse veya düşük kalitede ise satıcı, size sipariş tamamlanmadan ("Ürünün Teslim Alındığını Onayla" tuşuna tıklamadan veya onaylama zamanı aşılmadan) önce ürünü geri gönderebilme, tam para iadesi alabilme sözü vermektedir. Geri gönderi ücreti tarafınızdan ödenecektir. Ya da, ürünü alıkoymayı ve satıcıdan gelecek para iadesi tutarını kabul etmeyi seçebilirsiniz.

yazıyor.son cümlede söylediği şeyi yapsak ürüne ve paraya el koyabilir miyiz :ehe yapacağımdan değil merak ettim neden böle diye

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ürünü almak istiyorum.önerilerinizi ilk başta almak isterim gelirmi takılırmı sağa sola ikincisi geldi diyelim bu aliexpress sitesinde satıcı garantileri bölümünde

Teslim aldığınız ürün tanımlanan özelliklere sahip değilse veya düşük kalitede ise satıcı, size sipariş tamamlanmadan ("Ürünün Teslim Alındığını Onayla" tuşuna tıklamadan veya onaylama zamanı aşılmadan) önce ürünü geri gönderebilme, tam para iadesi alabilme sözü vermektedir. Geri gönderi ücreti tarafınızdan ödenecektir. Ya da, ürünü alıkoymayı ve satıcıdan gelecek para iadesi tutarını kabul etmeyi seçebilirsiniz.

yazıyor.son cümlede söylediği şeyi yapsak ürüne ve paraya el koyabilir miyiz :ehe yapacağımdan değil merak ettim neden böle diye

Bunu yapabilmen için ispatlaman gerekir mesela orijinal değil desen bunu ispatlayabileceğini düşünmüyorum yanı AliExpress seni haklı bulması lazım itirazında.
Yada kırık çizik vs gibi şeyler olursa resim ile itiraz edersin haklı çıkabilirsin bu gibi durumlarda.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye

Bunu yapabilmen için ispatlaman gerekir mesela orijinal değil desen bunu ispatlayabileceğini düşünmüyorum yanı AliExpress seni haklı bulması lazım itirazında.
Yada kırık çizik vs gibi şeyler olursa resim ile itiraz edersin haklı çıkabilirsin bu gibi durumlarda.
peki satıcı ve gözlük nasıl.ödeme ininal ile yapılıyormu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

peki satıcı ve gözlük nasıl.ödeme ininal ile yapılıyormu

Satıcının puanı iyi gibi ama 120$ gözlük alsam burdan alırdım riske girmezdim :)

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
120 değil uygulama üzerinden girince 9 dolar çekiyor :D bende şaşırdım ama 30 lira :D

TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
yorumlar baya faydali oldu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sarangni

Sarangni

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bir link var ödeme yapılabiliyor. Ekstre kesilsin ay başında ödeyeceğim parasını artık.

SM-A710Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarısını öde o zaman 5 ayda ancak yarısı eder :)

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
Yarısını öde o zaman 5 ayda ancak yarısı eder :)
Zaten sistem öyle 1 dolarlık bir ödeme linki gönderdi ona ödeme yapacağım. :D

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
bidost06

bidost06

Üye
25 gün terli bekleyişin ardından telefonum gümrükden geçti arkadaşlar isteyene yardımcı olabilirim hayirlisiyla bu hafta gelir sanirsam bir sorun olmaz telefonda insallah

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
25 gün terli bekleyişin ardından telefonum gümrükden geçti arkadaşlar isteyene yardımcı olabilirim hayirlisiyla bu hafta gelir sanirsam bir sorun olmaz telefonda insallah

Hangi cihazı kaça aldın?

• Beğen
Tepkiler: bidost06
The Pancar

The Pancar

Üye
Geri sayımın dolmasına 12 gün kaldı hadi hayırlısı gelmesse süreyi uzatıcam

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bi ben alamadım yhaaa

Üst Alt