AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

kanat_58

kanat_58

Üye
Bende dedim bu yasalara aykırı değilmi zaten ücret verdim benden ikinci bir kez ücret istiyorsun dedim cevap gelmedi

Bakalım nolacak

Yönetici tarafından düzenlendi:

kanat_58

kanat_58

Üye
amanda lee diye biri

Sarangni

Sarangni

Üye
Açın iade talebini size yazılan mesajları da iade talebine ekleyin. Hem ürün gelsin hem para iadesi alın. Bu satıcı bunu hak etmiş.

kanat_58

kanat_58

Üye
Nasıl yapacağım onu yardımcı olurmusun bana

5 tanesi elması var 97.7 olumlu geri bildirimi var

Sarangni

Sarangni

Üye
Siteye giriş yapın. Aldığınız ürün bölümüne gelin. Hangi ürün için iade istiyorsanız ona tıklayın. Open yazar. Buna tıklayın. İngilizce neden iade istediğinizi söyler. Ben ürünün gelmediğini/satıcıya attığım mesajlara cevap gelmediğini yazdım. Onlar da iade talebini kabul ettiler. Sonrasın da maile cevap vermeyen satıcı arkadaş bir özür mesajı yazmış. Tabi ürün size gelir ve ödeme yapmak isterseniz diye de 1 dolarlık bir ödeme linki göndermiş. Üç-dört yıldır alışveriş yaparım ilke defa başıma geldi. Hakkınızı arayın derim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kanat_58
bidost06

bidost06

Üye
15 20 parça urun alcam toplamda 40 doları geçmiyor gümrükte sıkıntı yaparlarmı çünkü ilk defa çok fazla urun alcam tek seferde

kanat_58

kanat_58

Üye
İn transit 7 gün demek anlamadım 7 gündür uçakta mı bekliyormuş şimdi benim anladığım bu eğer yanlış anlamadıysan

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Adet olarak sınırlama şu şekilde yok ; değişik ürünlerden 1 er 2 şer olursa. Aynı üründen 3 den fazla olursa topran alıp ticaretini yapıyon deme ihtimalleri var. Tamamen gümrüktekilerin insiyatifinde...

bidost06

bidost06

Üye
Adet olarak sınırlama şu şekilde yok ; değişik ürünlerden 1 er 2 şer olursa. Aynı üründen 3 den fazla olursa topran alıp ticaretini yapıyon deme ihtimalleri var. Tamamen gümrüktekilerin insiyatifinde...
Anladım, 6 adet 0.29 dolarlık otg aracı aldım küçük umarım sorun yapmazlar

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Böyle küçük şeyler geçer içiniz rahat olsun

bidost06

bidost06

Üye
Arkadaşlar ben şimdiye kadar babamın kredi kartını kullandım alışverişlerde bu aralar sorun yapiyor kendime banka kartı çıkarttırmayı düşünüyorum banka kartı ile alışveriş yapılıyor mu yapılıyorsa hangi kart ve nasıl özellikli olmalı yardım eder misiniz

kanat_58

kanat_58

Üye
Banka kartı ile olmuyor sanırım kredi kartı lazım en iyisi Visa kart ile alışveriş yaparsın ben yapı kredi gold visa kart kullanıyorum sanal kart ile alışveriş yapıyorum sıkıntı yok şimdilik

Birde arkadaşlara sormak istiyorum sanal karta geri ödeme yapılabiliyormu

kanat_58

kanat_58

Üye
Seller shipping method ile yapılan kargoları burdan takip edebilirsiniz

kanat_58

kanat_58

Üye
satıcı verdi bana adresi

kanat_58

kanat_58

Üye
bazıları olmuyor nedense

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Teşekkürler. Lazım olunca deneyeceğim ben. İyi oldu hiç olmazsa bir alternatifimiz daha oldu.

kanat_58

kanat_58

Üye
Sanırım sadece numara olan harf olanlar olmuyor sanırım bende anlamadım ama işe yarar

Üst Alt