Fotografla beraber attım mesaj.Aldigin adama mesaj at bence daha iyi olur.

Boyle durumlarda satici hakkinda sikayet falan yapamiyoz mu? Hak arama olayi yok mu? Gittigidiyorda satici sikintiyi cozene kadar parasi donduruluyor. Belli bir sure icinde cozmezse para iade ediliyor. Oyle bir sistem yok muÜç yıldır kullanıyorum ilk defa iade talebi açtım. 60 gün oldu ve ürün gelmedi. HDMI kablo almıştım.
Boyle durumlarda satici hakkinda sikayet falan yapamiyoz mu? Hak arama olayi yok mu? Gittigidiyorda satici sikintiyi cozene kadar parasi donduruluyor. Belli bir sure icinde cozmezse para iade ediliyor. Oyle bir sistem yok mu
Bence 1 hafta içinde ürün gelir. Bende bu ne ya 65 gün oldu diye dispute açmıştım kargo da takip edilmiyordu. 2 gün sonra geldiPara iadesi isterken sebepler soruyor. Orada iade sebeplerini yazıyorsun. Kargom gelmedi, hasarlı kutu, satıcı ile iletişime geçemiyorum vs vs sonrasında süreç başlıyor. Ben zaten satıcı ile irtibata geçmeyi denedim. Verdiği numara ile takip yapılmıyor diye kendisine ilettim ama pek oralı olmadı. Bu sürecin hepsini de iade talebine yazdım. Muhtemelen para dondurulur ve iade gerçekleşir diye düşünüyorum.
Bu satıcıdan üç ürün aldım ikisi geldi bu gelmedi. Gelenleri 1 ayı geçkin süredir kullanıyorum. Muhtemelen ya kargoda başına bir şey geldi ya da farklı bir durum var. Şimdi iade çıkar adamın ürünü de elimize gelme durumu da var. Umarım iade olur ürünü de gelmez.

Fotografla beraber attım mesaj.
Takıcakmı bizi acaba![]()
Şu anda 5 günlük bir süre var. Gelirse iptal ederim iade olayını. 3 ürünüde aynı anda aldım. Özellikle mesaj attım tek paket ile gönder diye. Çünkü ufak şeylerdi. Hepsini tek tek gönderdi. Şimdi de mesajlara cevap vermiyor. 6 dolarlık bir kabloysu anlık indirimler de 2.7 dolara almıştım.Bence 1 hafta içinde ürün gelir. Bende bu ne ya 65 gün oldu diye dispute açmıştım kargo da takip edilmiyordu. 2 gün sonra geldi![]()
Büyük ihtimal oyle yapıcam.Bulabilirsem tabi
Bu eski modemimin anteni (dişi uç). böyle eski bir modem vs.nin antenini takabilirsiniz bence.
Banka hesabına yatar.
Adama tartısma actım 1.50 $ geri odeme istedim.Adam kabul ederse
bunu;
Para, kupon olarak mı geri döner yoksa banka hesabina mı yatar ?
Edebilirsin. Belirli bi satıcı varmış eski sayfalarda paylaşmışlardi. Alam vardı hatta gelmiştiBurdan hala telefon sipariş edemiyor muyuz gümrüğe takılıyor mu
O satıcıyı bi bulayim o zaman başka satıcıdan versek takılır mi peki yada aliexpress harici dealxtreme tinydeal gibi çin merkezli sitelerden versek gümrüğe takilirmi ?Edebilirsin. Belirli bi satıcı varmış eski sayfalarda paylaşmışlardi. Alam vardı hatta gelmişti