AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

beyge123

beyge123

Üye
2 ucu deydirince sinyaller cok fazla artiyor ama onemli olan onu durdurmak (:

Sarangni

Sarangni

Üye
Üç yıldır kullanıyorum ilk defa iade talebi açtım. 60 gün oldu ve ürün gelmedi. HDMI kablo almıştım.

mucalt

mucalt

Üye
Üç yıldır kullanıyorum ilk defa iade talebi açtım. 60 gün oldu ve ürün gelmedi. HDMI kablo almıştım.
Boyle durumlarda satici hakkinda sikayet falan yapamiyoz mu? Hak arama olayi yok mu? Gittigidiyorda satici sikintiyi cozene kadar parasi donduruluyor. Belli bir sure icinde cozmezse para iade ediliyor. Oyle bir sistem yok mu

0MG90

0MG90

Üye
Bende o usb wifi'dan sipariş verdim ama anteni yok. Kaliteli olsa bari.

• Beğen
Tepkiler: beyge123
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Bu fotoyu da at adama, "yeni anten yolla" de. Fotodan belli ikisi de erkek uçlu. Anten dişi uç olmalıydı sanki yanılıyor muyum?

Sarangni

Sarangni

Üye
Boyle durumlarda satici hakkinda sikayet falan yapamiyoz mu? Hak arama olayi yok mu? Gittigidiyorda satici sikintiyi cozene kadar parasi donduruluyor. Belli bir sure icinde cozmezse para iade ediliyor. Oyle bir sistem yok mu

Para iadesi isterken sebepler soruyor. Orada iade sebeplerini yazıyorsun. Kargom gelmedi, hasarlı kutu, satıcı ile iletişime geçemiyorum vs vs sonrasında süreç başlıyor. Ben zaten satıcı ile irtibata geçmeyi denedim. Verdiği numara ile takip yapılmıyor diye kendisine ilettim ama pek oralı olmadı. Bu sürecin hepsini de iade talebine yazdım. Muhtemelen para dondurulur ve iade gerçekleşir diye düşünüyorum.

Bu satıcıdan üç ürün aldım ikisi geldi bu gelmedi. Gelenleri 1 ayı geçkin süredir kullanıyorum. Muhtemelen ya kargoda başına bir şey geldi ya da farklı bir durum var. Şimdi iade çıkar adamın ürünü de elimize gelme durumu da var. Umarım iade olur ürünü de gelmez.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Para iadesi isterken sebepler soruyor. Orada iade sebeplerini yazıyorsun. Kargom gelmedi, hasarlı kutu, satıcı ile iletişime geçemiyorum vs vs sonrasında süreç başlıyor. Ben zaten satıcı ile irtibata geçmeyi denedim. Verdiği numara ile takip yapılmıyor diye kendisine ilettim ama pek oralı olmadı. Bu sürecin hepsini de iade talebine yazdım. Muhtemelen para dondurulur ve iade gerçekleşir diye düşünüyorum.

Bu satıcıdan üç ürün aldım ikisi geldi bu gelmedi. Gelenleri 1 ayı geçkin süredir kullanıyorum. Muhtemelen ya kargoda başına bir şey geldi ya da farklı bir durum var. Şimdi iade çıkar adamın ürünü de elimize gelme durumu da var. Umarım iade olur ürünü de gelmez.
Bence 1 hafta içinde ürün gelir. Bende bu ne ya 65 gün oldu diye dispute açmıştım kargo da takip edilmiyordu. 2 gün sonra geldi :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Fotografla beraber attım mesaj.
Takıcakmı bizi acaba :D

Olumlu cevap yazmazsa ürün anlatıldığı gibi değil diye anlaşmazlık açabilirsin. Sorun çözülür heralde bende geçen ay para iadesi aldım ürün gelmediği için.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye

Bu eski modemimin anteni (dişi uç). böyle eski bir modem vs.nin antenini takabilirsiniz bence.

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Bence 1 hafta içinde ürün gelir. Bende bu ne ya 65 gün oldu diye dispute açmıştım kargo da takip edilmiyordu. 2 gün sonra geldi :)
Şu anda 5 günlük bir süre var. Gelirse iptal ederim iade olayını. 3 ürünüde aynı anda aldım. Özellikle mesaj attım tek paket ile gönder diye. Çünkü ufak şeylerdi. Hepsini tek tek gönderdi. Şimdi de mesajlara cevap vermiyor. 6 dolarlık bir kabloysu anlık indirimler de 2.7 dolara almıştım.

Buradan 10 TL bir kablo aldım görüntü atlıyor bu gelecek diye 2 aydır kabloda almadım. Burada iyi görüntü aktaran bir kablo alayım desem fiyatlar yüksek.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Elektronik tamircilerinde vardır 3-5 tl. alırsın.

• Beğen
bidost06

bidost06

Üye
GPS için 3.5 mm ç anten aldım kargoda bekliyor 5 dB yazıyordu sizce bir etkisi olur mu bu antenden kullanan varmı acaba

beyge123

beyge123

Üye

Adama tartısma actım 1.50 $ geri odeme istedim.Adam kabul ederse
bunu;
Para, kupon olarak mı geri döner yoksa banka hesabina mı yatar ?

Sarangni

Sarangni

Üye

Adama tartısma actım 1.50 $ geri odeme istedim.Adam kabul ederse
bunu;
Para, kupon olarak mı geri döner yoksa banka hesabina mı yatar ?
Banka hesabına yatar.

Bugün mesaj geldi tam okumadım ama 10-15 gün için de banka hesabını kontrol edin tarzı bir şeyler yazıyordu...

• Beğen
beyge123

beyge123

Üye

Bu süre bitince mi para bana gliyor

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Burdan hala telefon sipariş edemiyor muyuz gümrüğe takılıyor mu

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Edebilirsin. Belirli bi satıcı varmış eski sayfalarda paylaşmışlardi. Alam vardı hatta gelmişti
O satıcıyı bi bulayim o zaman başka satıcıdan versek takılır mi peki yada aliexpress harici dealxtreme tinydeal gibi çin merkezli sitelerden versek gümrüğe takilirmi ?

Üst Alt