AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu saat dz 09 sim kartlı model ama replika orjinali gv18

0MG90

0MG90

Üye
Ekran çözünürlüğü iyi. Sorun yok beklediğimden iyi çıktı. Tabiki ultra birşey değil ama bakılmayacak durumda değil. Ben daha kötü bekledim şahsen. Hat konusu ise bildiğin telefon işlevi var bunun. Geçen kız arkadaşımın telefonu bozuldu (S4 mini) haberleşmemiz gerekiyordu. Hattını saate taktık. Bütün gün telefon gibi kullandı. Mesaj geliyor atabiliyorsun. Arama yapıp cevaplayabiliyorsun. Tarayıcı var (denemedik). Yani telefon gibi kullanabiliyorsun istersen. Herhangi imei vs gerekmedi. Yeterli düzeyde sesi var. Küçücük saate göre iyi çıkıyor bile diyebilirim. Araba kullanırken özellikle çağrı cevaplamak için iyi olur diye düşünüyorum. :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayırlı olsun. Bende çakma U8 aldım 6 dolara bu onun yanında amiral gemi gibi :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Simkart takılınca imeisini Btk kaydediyor olmalı. Yani 3 ay sonra kapatacak. İmeisini nasıl değiştiriyorsunuz?

mc_307

mc_307

Üye
Simkart takılınca imeisini Btk kaydediyor olmalı. Yani 3 ay sonra kapatacak. İmeisini nasıl değiştiriyorsunuz?
Sistem no olarak kaydeder. Saatlerde varmı degistirme imkani bilmiyorum. Ama telefonlarda değişik lik yapinca sistem telefon acik oldugu surece hangi imeini kullaniyorsanız onu sorgular. Kayitli yasal ise msj gondermez

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer mtk İmei kodu girişi varsa olur. Ama saatler çok kısıtlı bir sistem. Şu an çok prof değiller. 5 yıl içinde artık telefon yerini alacaklar diye söylentiler var

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Sistem no olarak kaydeder. Saatlerde varmı degistirme imkani bilmiyorum. Ama telefonlarda değişik lik yapinca sistem telefon acik oldugu surece hangi imeini kullaniyorsanız onu sorgular. Kayitli yasal ise msj gondermez
Şunu mu anlamalıyım ; saat alırsanız simkart takmadan kullanılmalı yoksa yazal imei kaydı olmadığından 3 ay sonra kapanır. Ve hep bluetooth bağlantısı ile kullanımı kalır sadece...

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mc_307

mc_307

Üye
Aynen. İslemcili yani mtklı olanlar varsa ki vardır. Onlardan alıp imei cakarsınız

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ekran çözünürlüğü iyi. Sorun yok beklediğimden iyi çıktı. Tabiki ultra birşey değil ama bakılmayacak durumda değil. Ben daha kötü bekledim şahsen. Hat konusu ise bildiğin telefon işlevi var bunun. Geçen kız arkadaşımın telefonu bozuldu (S4 mini) haberleşmemiz gerekiyordu. Hattını saate taktık. Bütün gün telefon gibi kullandı. Mesaj geliyor atabiliyorsun. Arama yapıp cevaplayabiliyorsun. Tarayıcı var (denemedik). Yani telefon gibi kullanabiliyorsun istersen. Herhangi imei vs gerekmedi. Yeterli düzeyde sesi var. Küçücük saate göre iyi çıkıyor bile diyebilirim. Araba kullanırken özellikle çağrı cevaplamak için iyi olur diye düşünüyorum. :)

Bende bir tane sipariş verdim :)

Bluetooth akıllı izle dz09 bilek İzle apple/samsung ios/android telefonlar giyilebilir smartwatch spor kol pk u İzle u8
Bluetooth akıllı izle dz09 bilek İzle apple/samsung ios/android telefonlar giyilebilir smartwatch spor kol pk u İzle u8

(from AliExpress Android)

Bir tanede renkli lamba aldım almayı düşünenlere tavsiye edebilirim :)

2015 yeni rgb led ampul e27 e14 3 w led lamba ışık led spot spot işık ampul 16 renk değişimi kısılabilir lampada led 110 v 220 v
2015 yeni rgb led ampul e27 e14 3 w led lamba ışık led spot spot işık ampul 16 renk değişimi kısılabilir lampada led 110 v 220 v

(from AliExpress Android)

mucalt

mucalt

Üye
3w dusuk değil mi. Bir de merak ettim hep görüyoruz. Ne ise yarıyor renkli lambalar.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Genelde mutfak tezgahına mutfak dolabının altından ışık veriyor. Mesela açık yeşil bir ışık sızınca gece su içmeye vs kalkınca uykunuzu bölmeden gözünüzü almadan uykuya devam ve dekor olmuş oluyor. Ayrıca ışık verme ayarı ile gece lambası olarak kullanılır.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Genelde mutfak tezgahına mutfak dolabının altından ışık veriyor. Mesela açık yeşil bir ışık sızınca gece su içmeye vs kalkınca uykunuzu bölmeden gözünüzü almadan uykuya devam ve dekor olmuş oluyor. Ayrıca ışık verme ayarı ile gece lambası olarak kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
0MG90

0MG90

Üye
Quadcopter mı Yu Gi Oh figürü mü? Karar veremiyorum :D

xtrem06

xtrem06

Üye
Daha önceki mesajımda paylaşmıştım,buyrun linki;

Kod:
http://tr.aliexpress.com/item/Original-HTC-One-M8-Unlocked-GSM-3G-4G-Android-Quad-core-RAM-2GB-Mobile-Phone-HTC/32253721922.html?adminSeq=121963119&shopNumber=709663

Eleman dispute açmamanız için size anlaşma teklif ediyor ve her ne olursa olsun telefonu size mutlaka ulaştıracağını söylüyor ki haklı çıktı.Bana gelecek ilk telefon kayboldu ve bu arkadaş tekrar başka telefon gönderdi,2.5 ay bekledim toplamda ama 2. yolladığı telefon 15 günde elime ulaştı.

Cihaz tamamen orjinal,kulaklık şarj cihazı orjinal değil ve cihaz "refurbished" tir bilginize,4G vs gayet stabil herşeyi hızlı temiz,1700 TL lik telefon 900 e geliyor ;)

Hayırlı olsun hocam.aynı şekilde bende almıştım 2 ay sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.önce ekran gitmeye başladı.Daha sonra batarya .Umarım sizde sıkıntı olmaz.bir daha refurbished cihaz almak mı Aman tövbe.900 liraya size malolmus trde 1000 liraya 1 sene garantili buradan almak daha kârlı,tabi bu benim görüşüm ;)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
bidost06

bidost06

Üye
Hayırlı olsun hocam.aynı şekilde bende almıştım 2 ay sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.önce ekran gitmeye başladı.Daha sonra batarya .Umarım sizde sıkıntı olmaz.bir daha refurbished cihaz almak mı Aman tövbe.900 liraya size malolmus trde 1000 liraya 1 sene garantili buradan almak daha kârlı,tabi bu benim görüşüm ;)
Şans işi arkadaşım aldı m8 gold sıfır telefondan farksız teknosadan alınan cihaz bile bazen sorun olabiliyor garantinin olmaması en büyük sorun geçmiş olsun

beyge123

beyge123

Üye
11. Verdigim siparis bugun geldi (:
Ama yanlış gelmis :D
Girmiyo birbirine (;

mucalt

mucalt

Üye
İkisi farkli amaclar uretilmis bence. Yivle alakasi yok gibi

• Beğen
Tepkiler: beyge123
mucalt

mucalt

Üye
Aldigin adama mesaj at bence daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: beyge123

Üst Alt