Hayırlı olsun. Bende çakma U8 aldım 6 dolara bu onun yanında amiral gemi gibiEkran çözünürlüğü iyi. Sorun yok beklediğimden iyi çıktı. Tabiki ultra birşey değil ama bakılmayacak durumda değil. Ben daha kötü bekledim şahsen. Hat konusu ise bildiğin telefon işlevi var bunun. Geçen kız arkadaşımın telefonu bozuldu (S4 mini) haberleşmemiz gerekiyordu. Hattını saate taktık. Bütün gün telefon gibi kullandı. Mesaj geliyor atabiliyorsun. Arama yapıp cevaplayabiliyorsun. Tarayıcı var (denemedik). Yani telefon gibi kullanabiliyorsun istersen. Herhangi imei vs gerekmedi. Yeterli düzeyde sesi var. Küçücük saate göre iyi çıkıyor bile diyebilirim. Araba kullanırken özellikle çağrı cevaplamak için iyi olur diye düşünüyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sistem no olarak kaydeder. Saatlerde varmı degistirme imkani bilmiyorum. Ama telefonlarda değişik lik yapinca sistem telefon acik oldugu surece hangi imeini kullaniyorsanız onu sorgular. Kayitli yasal ise msj gondermezSimkart takılınca imeisini Btk kaydediyor olmalı. Yani 3 ay sonra kapatacak. İmeisini nasıl değiştiriyorsunuz?
Şunu mu anlamalıyım ; saat alırsanız simkart takmadan kullanılmalı yoksa yazal imei kaydı olmadığından 3 ay sonra kapanır. Ve hep bluetooth bağlantısı ile kullanımı kalır sadece...Sistem no olarak kaydeder. Saatlerde varmı degistirme imkani bilmiyorum. Ama telefonlarda değişik lik yapinca sistem telefon acik oldugu surece hangi imeini kullaniyorsanız onu sorgular. Kayitli yasal ise msj gondermez
Ekran çözünürlüğü iyi. Sorun yok beklediğimden iyi çıktı. Tabiki ultra birşey değil ama bakılmayacak durumda değil. Ben daha kötü bekledim şahsen. Hat konusu ise bildiğin telefon işlevi var bunun. Geçen kız arkadaşımın telefonu bozuldu (S4 mini) haberleşmemiz gerekiyordu. Hattını saate taktık. Bütün gün telefon gibi kullandı. Mesaj geliyor atabiliyorsun. Arama yapıp cevaplayabiliyorsun. Tarayıcı var (denemedik). Yani telefon gibi kullanabiliyorsun istersen. Herhangi imei vs gerekmedi. Yeterli düzeyde sesi var. Küçücük saate göre iyi çıkıyor bile diyebilirim. Araba kullanırken özellikle çağrı cevaplamak için iyi olur diye düşünüyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

3w dusuk değil mi. Bir de merak ettim hep görüyoruz. Ne ise yarıyor renkli lambalar.

Daha önceki mesajımda paylaşmıştım,buyrun linki;
Kod:http://tr.aliexpress.com/item/Original-HTC-One-M8-Unlocked-GSM-3G-4G-Android-Quad-core-RAM-2GB-Mobile-Phone-HTC/32253721922.html?adminSeq=121963119&shopNumber=709663
Eleman dispute açmamanız için size anlaşma teklif ediyor ve her ne olursa olsun telefonu size mutlaka ulaştıracağını söylüyor ki haklı çıktı.Bana gelecek ilk telefon kayboldu ve bu arkadaş tekrar başka telefon gönderdi,2.5 ay bekledim toplamda ama 2. yolladığı telefon 15 günde elime ulaştı.
Cihaz tamamen orjinal,kulaklık şarj cihazı orjinal değil ve cihaz "refurbished" tir bilginize,4G vs gayet stabil herşeyi hızlı temiz,1700 TL lik telefon 900 e geliyor![]()
Şans işi arkadaşım aldı m8 gold sıfır telefondan farksız teknosadan alınan cihaz bile bazen sorun olabiliyor garantinin olmaması en büyük sorun geçmiş olsunHayırlı olsun hocam.aynı şekilde bende almıştım 2 ay sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.önce ekran gitmeye başladı.Daha sonra batarya .Umarım sizde sıkıntı olmaz.bir daha refurbished cihaz almak mı Aman tövbe.900 liraya size malolmus trde 1000 liraya 1 sene garantili buradan almak daha kârlı,tabi bu benim görüşüm![]()
Yivi ters olmasın. Birde öyle deneyin11. Verdigim siparis bugun geldi (:
Ama yanlış gelmis
Girmiyo birbirine (;
Nasıl yani anliyamadım :/Yivi ters olmasın. Birde öyle deneyin