Neyse bununla gecmis olsun. Zarar 2 tl[emoji3] bende arac ici transmitter aldim daha gelmedi. İns ondada oyle bisey cikmaz.
Cikarsada bisey almam daha cinden
Aldigin saticiya mesaj bence bakalim ne diyecekler. Hem ilgi alakayi test etmis oluruz. Belki basit bir cozumu vardir.
Markette keycut uygulaması var onu kurun ve kullanın. Telefonu kapatıp açın. Ürünün orjinal olup olmaması önemli değil. Bir yıldan fazladır note 3 te kullanıyorum. Keycut uygulamasını da satın aldım. Mikey uygulaması aşırı şarj tüketiyor.2 TL bir akıllı tuş aldım. Mi Key olduğu yazıyordu. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Mi Key uygulamasını da kurdum. Bir iki gün düzgün çalıştı ama şu anda takınca cihaz kulaklık olarak görüyor. Normal de böyle bir şey olmaması gerekiyor.
Hic alakası yok 100 un üzerinde alışveriş yaptım sadece bir tanesinde sorun oldu metal sandığım koruma kabı plastik cıktı onun haricinde hic sıkıntı cekmedım mesela kulaklık aldım 4 dolara 12 lira desek burada 15 liraya bile en adi asılsan kopacak kulaklık satıyorlar satıcı ve geri dönüşlere iyi bakın ciddi kaliteli ürünler çok fazlaKatılıyorum ya burdan ucuz şey almayın beş para etmez. Kaliteli ürünlerde zaten aynı paraya geliyor
2 TL bir akıllı tuş aldım. Mi Key olduğu yazıyordu. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Mi Key uygulamasını da kurdum. Bir iki gün düzgün çalıştı ama şu anda takınca cihaz kulaklık olarak görüyor. Normal de böyle bir şey olmaması gerekiyor.
Nedir bu tuş merak ettim iyice, ne gibi faydaları var diye google aradim gg de cikti 2-3 tl arasi biseybende almıştım akıllı tus gayet işime yarıyor. türkçe bi uygulama buldum onunla kullanıyorum.
bunu dene birde istersen.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerçekten ucuz muş[emoji106] ama ne ise yarcak ki o[emoji3] Ev dekerasyonu amacli galiba. Ama boyutları kucuk galiba dikkat ettin mi. Sonra sok olmaBunu sipariş verdim 8 liraya. Gittigidiyor'da 28 lira.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ev dekorasyonu amaçlı aldım zatenGerçekten ucuz muş[emoji106] ama ne ise yarcak ki o[emoji3] Ev dekerasyonu amacli galiba. Ama boyutları kucuk galiba dikkat ettin mi. Sonra sok olma
Boyutlarına bakarak aldım bu 18cmRengi çabuk atmazsa güzel saatLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu saat saglam midir?
Hayırlısı bakalım kullandıkça anlaşılır artık.Rengi çabuk atmazsa güzel saat
Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar uzun kabloyla şarja takıp evin içindemi gezeceksiniz [emoji1]
2 Metre boyunda Vention marka bu kabloyu aldım. Çok iyi şarj ediyor. Kablo ihtiyacı olanlar hiç düşünmesin derim.
2.5 dolara aldım. 3 Metre olanlarıda var.