AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Katılıyorum ya burdan ucuz şey almayın beş para etmez. Kaliteli ürünlerde zaten aynı paraya geliyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Neyse bununla gecmis olsun. Zarar 2 tl[emoji3] bende arac ici transmitter aldim daha gelmedi. İns ondada oyle bisey cikmaz.

Cikarsada bisey almam daha cinden

Aldigin saticiya mesaj bence bakalim ne diyecekler. Hem ilgi alakayi test etmis oluruz. Belki basit bir cozumu vardir.

Çok alışveriş yaptım ve hiç kötü ürün gelmedi bu siteden. Gözlük, saat, ayakkabı, kılıf vb gibi. Kimden aldığınız çok önemli ve yorumlara mutlaka bakmak gerek.

Bugün 2 Metrelik, Vention usb şarj kablosu geldi çok iyi şarj ediyor. Bu ürün ile ilgileneceğim bakalım cihaz kaynaklı mı rom kaynaklı mı?

avantis

avantis

Üye
2 TL bir akıllı tuş aldım. Mi Key olduğu yazıyordu. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Mi Key uygulamasını da kurdum. Bir iki gün düzgün çalıştı ama şu anda takınca cihaz kulaklık olarak görüyor. Normal de böyle bir şey olmaması gerekiyor.
Markette keycut uygulaması var onu kurun ve kullanın. Telefonu kapatıp açın. Ürünün orjinal olup olmaması önemli değil. Bir yıldan fazladır note 3 te kullanıyorum. Keycut uygulamasını da satın aldım. Mikey uygulaması aşırı şarj tüketiyor.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
bidost06

bidost06

Üye
Katılıyorum ya burdan ucuz şey almayın beş para etmez. Kaliteli ürünlerde zaten aynı paraya geliyor
Hic alakası yok 100 un üzerinde alışveriş yaptım sadece bir tanesinde sorun oldu metal sandığım koruma kabı plastik cıktı onun haricinde hic sıkıntı cekmedım mesela kulaklık aldım 4 dolara 12 lira desek burada 15 liraya bile en adi asılsan kopacak kulaklık satıyorlar satıcı ve geri dönüşlere iyi bakın ciddi kaliteli ürünler çok fazla

byAndroid

byAndroid

Üye
3 tane skmei saat aldım ikiside sorun yaptı. Bir tek KZ kulaklık süper çıktı saatler idare eder

restmod

restmod

Üye
2 TL bir akıllı tuş aldım. Mi Key olduğu yazıyordu. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Mi Key uygulamasını da kurdum. Bir iki gün düzgün çalıştı ama şu anda takınca cihaz kulaklık olarak görüyor. Normal de böyle bir şey olmaması gerekiyor.

bende almıştım akıllı tus gayet işime yarıyor. türkçe bi uygulama buldum onunla kullanıyorum.
bunu dene birde istersen.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
mucalt

mucalt

Üye
bende almıştım akıllı tus gayet işime yarıyor. türkçe bi uygulama buldum onunla kullanıyorum.
bunu dene birde istersen.

Nedir bu tuş merak ettim iyice, ne gibi faydaları var diye google aradim gg de cikti 2-3 tl arasi bisey

Sarangni

Sarangni

Üye
Cihaz için çok farklı kerneller var. Galiba onlardan dolayı oldu bu sorun. Şu anda sıkıntısız kullanıyorum. Tek tık ile telefonu kapatmak ve uyandırmak çok iyi oldu. Özellikle Samsung bir cihaz kullanıcısı olarak. Home tuşunun zamanla soyulması sorununa bir nebze çözüm olabilir.

0MG90

0MG90

Üye
Bunu sipariş verdim 8 liraya. Gittigidiyor'da 28 lira.

mucalt

mucalt

Üye
Bunu sipariş verdim 8 liraya. Gittigidiyor'da 28 lira.

Gerçekten ucuz muş[emoji106] ama ne ise yarcak ki o[emoji3] Ev dekerasyonu amacli galiba. Ama boyutları kucuk galiba dikkat ettin mi. Sonra sok olma

0MG90

0MG90

Üye
Gerçekten ucuz muş[emoji106] ama ne ise yarcak ki o[emoji3] Ev dekerasyonu amacli galiba. Ama boyutları kucuk galiba dikkat ettin mi. Sonra sok olma
Ev dekorasyonu amaçlı aldım zaten :) Boyutlarına bakarak aldım bu 18cm

mucalt

mucalt

Üye

Bu saat saglam midir?

kanat_58

kanat_58

Üye
internetten alisveris yapan arkadaşlar bu site sayesinde ektra bonus kazanip daha karli cikiyorsunuz. Benim davetimle 10 tl hic alisverissiz hesabina ekleniyor ve her 30 lira bonus kazandiginda hesabina yatiyor. Tabi ki bir kaç site daha var bonus alıp harcayabileceğiniz buda benden olsun
Bunu yurt dışında olan ablam paylaşmış bende sizinle paylaşmak istedim sağlam olmasa paylaşmaz kendisi

mucalt

mucalt

Üye
Arkadaslar windows 10 tabletleri merak ediyorum. Forumda hic alan oldumu

Su tabletin fiyatida uygun.

smh60

smh60

Üye

Bunu almayı düşünüyorum bunun gibi bir şey kullanan var mı?

Sarangni

Sarangni

Üye

2 Metre boyunda Vention marka bu kabloyu aldım. Çok iyi şarj ediyor. Kablo ihtiyacı olanlar hiç düşünmesin derim.

2.5 dolara aldım. 3 Metre olanlarıda var.

bidost06

bidost06

Üye

2 Metre boyunda Vention marka bu kabloyu aldım. Çok iyi şarj ediyor. Kablo ihtiyacı olanlar hiç düşünmesin derim.

2.5 dolara aldım. 3 Metre olanlarıda var.
Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar uzun kabloyla şarja takıp evin içindemi gezeceksiniz [emoji1]

byAndroid

byAndroid

Üye
Yok ya arkadaş haklı diğer kutudan çıkanlar çok kısa oluyor işe yaramaz hep. Böyle 2m lik bişey lazım banada

Üst Alt